23.1.2010

Räsyä ja pitsiä

 

 Olenkohan jo tarpeeksi vaahdonnut räsymatoista? Ne ovat vain kertakaikkiaan matoiksi niin huippuja. Kirppikset ovat vanhoja räsymattoja pullollaan ja hintaa on yleensä vain muutaman euron verran. Parhaimmillaan matot on juuri pestykin niin että mäntysuovan tuoksun vielä erottaa. Tarvitsee vain kierrellä, penkoa ja valita ne juuri oikealla tavalla sekavan väriset.

10 kommenttia :

 1. Uskomattoman kauniit värit! Aivan ihana huone, tuolla näkee varmasti kauniita unia. Minäkin rakastan räsymattoja, ei niitä voi hehkuttaa yhtään liikaa.

  VastaaPoista
 2. Kotisi on kuin satu! Niin kaunis..

  VastaaPoista
 3. Juu ja tuosta mäntysuovan tuoksusta tulee ihanasti mieleen kesä! Meillä mies ei tykkää räsymatoista, joten minä vain salaa haaveilen!

  VastaaPoista
 4. No wau, ihania kuvia! Kyllä sä voisit sen sisustuskirjan tehdä.

  Minä rakastan myös räsymattoja, erityisesti vanhoja sellaisia. Löysin roskiksesta yhden suosikkini, jossa on mm. näppäreitä joukossa! Uudet, valmiskuteesta tehdyt taas ovat tylsiä...

  VastaaPoista
 5. Mun pitäisi tosissaan löytää uusi räsymatto suojaamaan maidän vanhaa puusohvaa. Jostain syystä mulle tulee vastaan vain jotain karskin rumia räsymattoja. Niitäkin on olemassa! Täytyy katsoa tarkemmin.

  Tämä on kyllä ihana. (niinkuin teidän koti kokonaan)

  VastaaPoista
 6. Räsymatot on parhaita, minä en ole tainnut koskaan nähdä kirpparilla yhtään. Ilmeisesti väärässä paikassa väärään aikaan tai jotain sellaista.

  Kokeilin muuten Blurbia eilen illalla, kiitos vinkistä! Sen parissa saa kyllä kulumaan tovin jos toisenkin.

  VastaaPoista
 7. Ihastuttavaa! Räsymatot ovat ihan parhaita. Tuo vaaleanpunainen tuoli on namu!

  VastaaPoista
 8. Kyllä,räsymatot ovat maailman kauneimpia,tarinoitaan kertovia mattoja.Itsekin muutaman löytänyt kirpuilta:)

  VastaaPoista
 9. Tahtoisin hypätä tohon sänkyyn ja huoneeseen ja ottaa kunnon päikkärit...aaaah....

  VastaaPoista
 10. Itse olen valitettavasti nähnyt kirpputoreilla vain rumasti sommiteltuja räsymattoja. En tykkää, jos värit ovat aivan sattumanvaraisia, jolloin matto näyttää oksennukselta. Vanhempien luona olen tottunut liian hyvälle; vanhoissa räsymatoissa on oikeasti tyyliä!

  VastaaPoista