7.11.2009

Teetä tekisi mieliMarimekon Oiva -astiasarja on kaunis. Jos olisin vielä alle kakskymppinen ja kotoa vasta muuttamassa, keräisin Siirtolapuutarhaa ja Räsymattoa kaapit väärälleen. Nyt kun viisari näyttää yli kolmeakymmentä ja astiakaapit ovat jo valmiiksi täynnä, tyytynen tuohon teepannuun. Sellaiselle olisi oikeasti tarvetta, eikä hintakaan ole mahoton. Mutta kumpiko? Ajaton valkoinen vai graafinen mustavalkoinen? (Kuvat tuolta.)

14 kommenttia :

 1. Meinasin sanoa, että mustavalkoinen, mutta ehkä kuitenkin valkoinen. ..Tai sittenkin se mustavalkoinen? Kyllä, ehdottomasti se!

  VastaaPoista
 2. Samaa mietin minäkin. Kävin tänään Marimekon myymälässä tuijottelemassa ko. astia-sarjaa. Valitsisin ehkä valkoisen, mutta onko se liian japanilaisen oloinen, mutta kuitenkin olematta aito japanilainen? hmm.

  VastaaPoista
 3. Oi että! Noita olen itsekin himoinnut. Ja meilläkin on astiakaapit aivan täynnä, mutta teekannulle olisi todellakin tarvetta. Itse ottaisin mustavalkoisen. Valkoinen on tietenkin klassinen ja varma valinta, mutta näyttää jotenkin vähän pliisulta.

  VastaaPoista
 4. ehdottomasti mustavalkoinen! olen hiplaillut astioita myös.. josko joulupukki huomais kaikkien meidän teekannutarpeet! :)

  VastaaPoista
 5. Olen käynyt jo kahtena peräkkäisenä iltana tuijottelemassa Marimekon ikkunan takana noita uusia ihanuuksia. :) Onnekseni en ole liikkunut kaupungilla kauppojen aukioloaikaan. Kukkaron nyörit eivät taitaisi kestää..

  VastaaPoista
 6. Minä ottaisin mustavalkoisen! Kuvioinnista tulee lapsuus mieleen. Onko tuo jotain retrokuosia 60-70 -luvuilta?

  VastaaPoista
 7. Ehdottomasti mustavalkoinen :)

  VastaaPoista
 8. Mustavalkoisen ottaisin minäkin.

  VastaaPoista
 9. Enemmistö kannattaa mustavalkoista! Tunnustettava on että siihen taidan kallistua :)

  VastaaPoista
 10. Uusi lukija kommentoi: ihmettelen suuresti, että nuo ihanat astiat on tehty Thaimaassa. En olisi osannut edes kyseenalaistaa valmistusmaata, kun kyseessä on Marimekko, mutta näin kuulemma lukee astioiden pohjassa.
  Itse taistelen valitako omantunnon vai kauneuden mukaan...koska kovasti haluaisin tuon teepannun.

  VastaaPoista
 11. Itse pidän enemmän mustavalkoisesta. Sekin on melko yksinkertainen ja sen voi varmasti yhdistellä erilaisiin kuppeihin.

  Piste mustavalkoiselle siis :)

  VastaaPoista
 12. Minulla ei ole mustia tai mustakuvioisia astioita, mutta ostaisin empimättä tuon mustakuviollisen pannun. Näin molemmat tänään kaupassa ja mustakuviollinen oli tosi vakuuttava!

  VastaaPoista
 13. Ihastuin myös teepannuihin, mutta olin pettynyt niiden kokoon. Eihän tuosta saa kuin hädin tuskin yhden kupillisen teetä! Tai sitten 7 dl:n teemukini on liian suuri...

  -Tessa

  VastaaPoista