25.10.2009

Muuttoliike
Valkoinen lipasto ja magnoliavalot muuttivat maalta kaupunkiin. Vanha Ikean kultakehyksinen peili sipaistiin kalustemaalilla savunharmaaksi. Seiniinkin huitaistiin hillitty lämmin harmaa sävy peruskaksion kolkkoutta vaimentamaan.

19 kommenttia :

omenakaneli kirjoitti...

Voi että teillä on niin kaunista! Ja ihanat verhot! Minkä sävyn laitoitte seiniin? (Makuuhuoneen remppa tällä hetkellä itsellä käynnissä ja oikea sävy on sinne löydetty, mutta seuraavaksi pitäisi eteisen seinät maalata ja jotakin lämmintä harmaata sinne haluaisin.)

Lisay kirjoitti...

Ihanan lipaston olet huoneeseen tuonut.Kiva tunnelma teidan kodissa.

Unknown kirjoitti...

Tosi hieno "lipasto".. Ihanan tunnelmallinen ja elämää nähnyt. Mukavaa sunnuntaita!

Anonyymi kirjoitti...

ihanat nuo kukkavalot. utelisinkin että mistä tuommoisia saapi??

Anonyymi kirjoitti...

Samat kyselyt,mistä saa ihanan tunnelman tuovia kukkavaloja!!?? terv.Tiina

maijja kirjoitti...

Kiva nähdä siivuja myös kaupunkikodista :)

Harmaan ja muidenkin kevyiden sävyjen vaikutus on valtava, siis muutos valkoiseen seinään nähden on ihan hämmentävän iso. Mullakin oisi maalausurakkaa edessä, kunhan saisi aloitettua...

Merja kirjoitti...

Sulla on mustavalkoista mustasukkaista ikkunoissa, mulle tuli juuri postissa vihreäsävyistä. Onko tuo kuosi muuten uudelleen myynnissä Marimekolla?

Hienot sävyt kyllä kaupunkikodissa.

Neiti Nimetön kirjoitti...

Mä ottaisin tollasen lipaston heti (!) jos tulis eteen. Niin ihana!

Annika kirjoitti...

Omenakaneli, maali oli alunperin Sadolinin "Sentimental", sävytin sitä itse harmaammaksi keltaisella ja mustalla koskapa seinässä se näytti vaalean violetilta. Lopputulos on lähellä Sadolinin "Chromea".

Anonyymi ja Tiina, ostin kukkavalot Englannista, enkä ole vastaaviin Suomessa törmännyt, harmi kyllä. Siinä olis jollekin kotimaiselle kauppiaalle markkinarakoa, kunnon valikoima hienoja kukkavaloja! Sisko näperteli itse valot tekokukista, ohje löytyy tuolta: http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/2009/06/ruusuvaloaskartelua.html

Merja, mustavalkomustasukka oli uudestaan tuotannossa ainakin viitisen vuotta sitten, silloin tuon ostin - nykytilanteesta en tiedä. Vihreäkin on taatusti hieno!

Tirpana kirjoitti...

Kaunista ja niin tunnelmallista.

Anonyymi kirjoitti...

Jonkinlaisia kukkavaloja on Laura Ashleyllä.

Nattuli kirjoitti...

Rakastuin tuohon lipastoon. Tuollaiset löydöt kyllä varmaan viedään kirppareilla käsistä ja uuteen ei ole varaa. Nyt tekee mieli pistää koko asunto matalaksi ja aloittaa sisustus ihan alusta.

Jaana kirjoitti...

Ihana lämmin tunnelma! Kyllä tuollaiset sarjavalot aina luovat intiimin tunnelman. Aivan upeat sävyt peilissä, todella onnistnut väri!

Juju kirjoitti...

Tästä lähin siis kaupungissa -vai maalla ja kaupungissa?

Niina kirjoitti...

Vautsi! Tosi kaunis kokonaisuus.

Hannasvirrvarr kirjoitti...

Minustakin nuo kukkavalot ovat ihanat! Hela din blogg och alla bilder är också superfina och inspirerande (första gången jag tittar in).

Annika kirjoitti...

Eilen tänään huomenna, vanhaan tyylin jatkuu meininki, maalla ja kaupungissa :)

Black on White kirjoitti...

Uskomattoman kaunis lipasto!

Tiitiäinen kirjoitti...

Kaunista...:)