25.10.2009

Muuttoliike








Valkoinen lipasto ja magnoliavalot muuttivat maalta kaupunkiin. Vanha Ikean kultakehyksinen peili sipaistiin kalustemaalilla savunharmaaksi. Seiniinkin huitaistiin hillitty lämmin harmaa sävy peruskaksion kolkkoutta vaimentamaan.

19 kommenttia :

  1. Voi että teillä on niin kaunista! Ja ihanat verhot! Minkä sävyn laitoitte seiniin? (Makuuhuoneen remppa tällä hetkellä itsellä käynnissä ja oikea sävy on sinne löydetty, mutta seuraavaksi pitäisi eteisen seinät maalata ja jotakin lämmintä harmaata sinne haluaisin.)

    VastaaPoista
  2. Ihanan lipaston olet huoneeseen tuonut.Kiva tunnelma teidan kodissa.

    VastaaPoista
  3. Tosi hieno "lipasto".. Ihanan tunnelmallinen ja elämää nähnyt. Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  4. ihanat nuo kukkavalot. utelisinkin että mistä tuommoisia saapi??

    VastaaPoista
  5. Samat kyselyt,mistä saa ihanan tunnelman tuovia kukkavaloja!!?? terv.Tiina

    VastaaPoista
  6. Kiva nähdä siivuja myös kaupunkikodista :)

    Harmaan ja muidenkin kevyiden sävyjen vaikutus on valtava, siis muutos valkoiseen seinään nähden on ihan hämmentävän iso. Mullakin oisi maalausurakkaa edessä, kunhan saisi aloitettua...

    VastaaPoista
  7. Sulla on mustavalkoista mustasukkaista ikkunoissa, mulle tuli juuri postissa vihreäsävyistä. Onko tuo kuosi muuten uudelleen myynnissä Marimekolla?

    Hienot sävyt kyllä kaupunkikodissa.

    VastaaPoista
  8. Mä ottaisin tollasen lipaston heti (!) jos tulis eteen. Niin ihana!

    VastaaPoista
  9. Omenakaneli, maali oli alunperin Sadolinin "Sentimental", sävytin sitä itse harmaammaksi keltaisella ja mustalla koskapa seinässä se näytti vaalean violetilta. Lopputulos on lähellä Sadolinin "Chromea".

    Anonyymi ja Tiina, ostin kukkavalot Englannista, enkä ole vastaaviin Suomessa törmännyt, harmi kyllä. Siinä olis jollekin kotimaiselle kauppiaalle markkinarakoa, kunnon valikoima hienoja kukkavaloja! Sisko näperteli itse valot tekokukista, ohje löytyy tuolta: http://diagnoosisisustusmania.blogspot.com/2009/06/ruusuvaloaskartelua.html

    Merja, mustavalkomustasukka oli uudestaan tuotannossa ainakin viitisen vuotta sitten, silloin tuon ostin - nykytilanteesta en tiedä. Vihreäkin on taatusti hieno!

    VastaaPoista
  10. Kaunista ja niin tunnelmallista.

    VastaaPoista
  11. Jonkinlaisia kukkavaloja on Laura Ashleyllä.

    VastaaPoista
  12. Rakastuin tuohon lipastoon. Tuollaiset löydöt kyllä varmaan viedään kirppareilla käsistä ja uuteen ei ole varaa. Nyt tekee mieli pistää koko asunto matalaksi ja aloittaa sisustus ihan alusta.

    VastaaPoista
  13. Ihana lämmin tunnelma! Kyllä tuollaiset sarjavalot aina luovat intiimin tunnelman. Aivan upeat sävyt peilissä, todella onnistnut väri!

    VastaaPoista
  14. Tästä lähin siis kaupungissa -vai maalla ja kaupungissa?

    VastaaPoista
  15. Vautsi! Tosi kaunis kokonaisuus.

    VastaaPoista
  16. Minustakin nuo kukkavalot ovat ihanat! Hela din blogg och alla bilder är också superfina och inspirerande (första gången jag tittar in).

    VastaaPoista
  17. Eilen tänään huomenna, vanhaan tyylin jatkuu meininki, maalla ja kaupungissa :)

    VastaaPoista