8.11.2009

Asiasta elektroniikkaan


Uuteen kaupunkikotiin oli tarpeen hankkia uudet kaiuttimet ja töllö. Vanha harmaa kuvaputkitelkkari oli melkoinen klohmo ja uuden valinnassa tärkeimmäksi kriteeriksi päätettiinkin yhteistuumin "ei saa olla ruma". Valkoisen Samsungin Lcd-telkun kavereiksi isäntä löysi Amphionilta yhtä kalpeat kaiuttimet. TV-tasona toimiva vanha tanskalainen matala pöytä ostettiin järvenpääläisestä osto- ja myyntiliikkeestä sopuhintaan; taisin maksaa siitä viiskymppisen.

(Kokeilen tällaista väljempää blogipohjaa ja suurempia kuvia. Huikkaattehan jos häiritsee silmää tai hankaloittaa lukemista?)

9 kommenttia :

Jenni kirjoitti...

Hieno on telkkari ja kivat kaiuttimetkin! Meidänkin ruma kuvaputkitelevisio on saanut VIHDOIN JA VIIMEIN lähtötuomion. Kerran se jo tipahti lattialle (!), mutta se ei valitettavasti mennyt muuten rikki kuin vain kuori halkesi aika kauniisti. Luulenpa, että meillä tulee musta töllö, vaikka tuollainen vaaleakin hyvin sisustukseen passaisi. :)

Tuulella kirjoitti...

Onpa teillä hieno persoonallinen tv-taso. Näyttää todella viihtyisältä.

Huomasin viime vierailulla, että blogisi ulkoasu on laajentunut (epäilin ensin oman koneen asetuksia). Aikaisemmasta sai ehkä helpommin kokonaiskuvan, kun näki enemmän kerralla. Minä käytän yleensä kannettavaa. Jollakin isolla näytöllä tämä ulkoasu toimii varmaan yhtä hyvin kuin aikaisempikin.

Mutta onnea vielä uuteen kotiin, olet laittanut sieltä kivoja postauksia!

PikkuBertta kirjoitti...

Ei haittaa silmää eikä häiritse lukemista.Päinvastoin,rillit aina kateissa,joten helpottaa ruudulla istumista.

Susanna kirjoitti...

Tosi tyylikkäät. Minusta on hienoa, että rumien kodinkoneiden muotoiluun kiinnitetään nykyisin huomiota.

Ja blogin uusi ulkoasu on varsin hyvä.

Kummitustalon Stella kirjoitti...

Isot kuvat on tosi hyvät, pidä tämä. Tuo marimekon kangas on yksi suosikeistani. Itse haaveilen näistä kajareista, vaikka punaisena http://www.urbanjunkie.co.uk/shopimages/products/extras/dock%20minipod%20400.jpg

TaiNa kirjoitti...

Miten ihmeessä kaikki tuntuvat nyt laittavan näitä isompia kuvia, en ymmärrä.. minä vaihdoin omaan blogiini sen uuden julkaisu-systeemin enkä saa enää kuvia ladattua kuin vain yhden kokoisena ja ne on sitten toooosi pieniä. :(

Villilintu kirjoitti...

Minullekin toimii pienet kuvat paremmin, kannettavan näytöltä kun katselen. Pystyy lukemaan näinkin, ei niin suurta merkitystä :) Olen kade teidän telkkarista ja kaiuttimista, vielä meillekin joskus tulee valkoinen ja litteä!

Kotivalo kirjoitti...

Molemmat sopii silmään, entinen ja nykyinen asettelu. Hienot elektroniikat... kunpa täälläkin joskus...

Anonyymi kirjoitti...

Huikkaus uudelta lukijalta, blogisi on todella miellyttävää luettavaa! :)