20.1.2009

Maatuskaparvi
Mies otti ja lähti viikoksi merentutkimusalukselle - ja vei kelvollisen kameran mukanaan. Onneksi salamalla aateloidut valokuvat maatuskoista saattoi muiluttaa Poladroid -ohjelmiston läpi ja kas; ehta itäblokin fiilinki on valmis!

Pari suurempaa maatuskaa pienempine sisussisarineen maksoi yhteensä 3,50 eur kirppiksellä. Euron maksanut sieni (alakuvassa) tuntui tyyriiltä edukkaan nukkelöydön huumassa.

7 kommenttia :

Anonyymi kirjoitti...

No mun mielestä eivät ole kyllä hinnalla pilattuja. Naurahdin ääneen, kun näin Fidassa peruskokoisen maatuskan hintaan 14,50 eur! Kaikenlaista! Tuleeko muista löydöistä ja uudesta valotikustakin kohta kuvia? :)

Valloittava valkoinen kirjoitti...

kauniita maatuskoja ja tosiaan hinta on kohdallaan! Tulsipa mullekkin tohon hintaan vastaan!

Blogissani on sinulle jotain!
Anu

Anonyymi kirjoitti...

ihania ja halpoja! maatuskoja.. :--)

mikko kirjoitti...

kertakaikkisen kadehdittavan ihana tuo kiharatukkainen yksilo!
mielestani vihrea talo kaipaa tsaikka-lasit pitenevien varjojen iltoja varten, non?
tai ensi jouluksi?
son mun seuraava projekti anyhow and whatnot.

Anonyymi kirjoitti...

Ihastelen tässä löytöjäsi, uusia ja vanhempia. Talosi näyttää todella kivalle. Saanko kysyä, kun noita täkkejä olette siskosi kanssa hamstranneet, miten pesette ne? Itsekin sorrun niihin joskus kirppiksillä, mutta ovat välillä tosi tunkkaisen hajuisia...

Katri

Annika kirjoitti...

Zana, juu aika hurjia hintoja peritään maatuskoista, parikymppiä on ollut HALVIN mun kuulemani ennen tätä halpislöytöä.

Mikko, alkoi tehdä mieli semmosia Lomonosov-teemukeja... Tsaikkahommat oli kyllä kans.

Katri, ollaan jurnuutettu ohuempia täkkejä ihan tavispesukoneella, paksummat (sellaiset tosi tymäkät ja painavat) vaatii kyllä vähän suuremman koneen. Onneksi on taloyhtiössä pesutupa ja siellä valtava pesumasiina :)

Anonyymi kirjoitti...

徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務,債務協商,應收帳款,詐欺,離婚,監護權,法律諮詢,法律常識,離婚諮詢,錄音,找人,追蹤器,GPS,徵信,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信,徵信社,徵信公司,尋人,抓姦,外遇,徵信社,徵信,徵信社,尋人,偵探,偵探社,徵才,私家偵探,徵信,徵信社,徵信公司,抓猴,出軌,背叛,婚姻,劈腿,感情,第三者,婚外情,一夜情,小老婆,外遇,商標,市場調查,公平交易法,抓姦,債務