9.1.2009

Kylymän viileestiTalon parhaita köllöttelypaikkoja on kultaisella petauspatjalla varustettu kulahtanut ikeasohva olohuoneessa, kera turkoosin silkkitäkin. Seinältä laiskottelijaa töllöttävät vanhan koulukartan sienet.

7 kommenttia :

 1. Oi, ihanat värit!Ilmankos omaa silmää miellyttää, kun samat värit löytyy meiltäkin, kultaisen keltainen vain verhojen muodossa:)

  VastaaPoista
 2. Aah, ihana blogi!! Haluu samanlaisen paratiisin! Miten jotkut niin tutut asiat ja esineet, ehkä joskus itseä vaivanneetkin, voivat näyttää niin tyylikkäiltä ja raikkailta uudessa ympäristössä? Nam.

  VastaaPoista
 3. Värit on kyllä hyvät! Ja tuo sienitaulu, voi että. Silkkitäkki on ihana kanssa. Äidilläni on kaksi tuollaista kultaisenkeltaista, vingun niitä säännöllisin väliajoin. Ei suopstu antamaan, vaikkei niitä itse käytä.

  VastaaPoista
 4. Voi, tuo turkoosi silkkitäkki on ihana. Haluan samanlaisen.

  VastaaPoista
 5. Ihanan rauhoittavaa ja puhdasta, oikein kuvaa katsoessakin seestyy. Kiitos kuvista ja tunnelmista, taas kerran!

  VastaaPoista
 6. Ah, mie rakastan teidän värejä. Ja olen hulluna noiohin vanhoihin täkkeihin. Ihanaa talvehtimisköllöttelyä sinne!

  VastaaPoista
 7. Mukavaa kun olette noin kauniisti kommentoineet, kaikki. :) KIITOS!

  Silkkitäkkejä kaipailevien kannattaa mun kokemuseni mukaan suunnata fida-lähetystoreille, spr:n kontteihin ja muille hyväntekeväisyyskirppiksille. Niiden tekstiiliosastoilta lähes poikkeuksetta löytää täkkejä ja useimmiten muutamalla eurolla. (Täkkieksperttisiskollani voi olla tähän sanansa sanottavana...)

  Liivia, mikä niitä äitejä oikein riivaa? Silloin kun niiltä haluaisi jonkun esineen nyysiä, ei irtoa niin millään. Mutta annas olla kun mitään ei kaipaa, silloin kantavat kassikaupalla irtaimistoaan lahjuksiksi.

  VastaaPoista