16.2.2020

Yksi parhaita Tori.fi -löytöjäYksi parhaita Tori.fi -löytöjäni ovat nämä Svenskt Tennin kauniit terrakottaruukut messinkisillä aluslautasilla. Mulla on liuta hakusanoja joita katsastan Torista säännöllisesti ja yksi niistä on Svenskt Tenn. Toissa keväänä tärppäsi kun nämä kaksi tulivat myyntiin ja satuin olemaan juuri oikeaan aikaan langoilla. Silloin jo suunniteltiin kovaa kyytiä tämän uuden talon rakentamista ja sieluni silmin näin miten nämä hienosti patinoituneet ruukut passaisivat siihen kokonaisuuteen joka mielessäni jo pyöri.

(Toinenkin parhaus-löytö muuten tuossa ylimmässä kuvassa pilkottaa, tuo Artekin raidallinen 401 -nojatuoli on myös Torista muutaman vuoden takaa.)

Talvi on räydyttänyt kilpipiilean. Kaikki lehtensä pudottanut viikunapuu heräsi yhtäkkiä pari viikkoa sitten ja alkoi kiivaasti kasvatella honteloille oksilleen jatkoa. Eivätköhän molemmat tuosta vahvistu kun valo pikkuhiljaa lisääntyy.

3 kommenttia :

  1. Mitä maksoit ja mitä nuo maksaa yleensä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minä en osaa sanoa mitä nuo yleensä maksavat, ehkä Svenskt Tennin sivuilta löytyy tietoa? Enkä kuollaksenikaan enää muista mitä noista itse maksoin, ostoksesta on jo sen verran aikaa.

      Poista