28.11.2018

Raksapäivitys: talon sisällä


Talon sisällä ei ollut viikonloppuna vielä tapahtunut suuria muutoksia. Odottelen malttamattomana lattiavalua, katon eristämistä ja pellitystä ja sen sellaista. Käyskentelin siellä ja kuvittelin miltä huoneet sitten näyttävät kun ne on rajattu väliseinillä omiksi tiloikseen. Yritin myös kuvitella mielessäni millaista elämä talossa sitten on. Talon valmistumiseen ja muuttoon on nyt arviolta puolisen vuotta aikaa.

Talon avaimet tulivat postissa jo jokunen viikko sitten. Ne eivät tosin käy vielä mihinkään, tönössä on väliaikainen raksaovi. Mutta hypistelen niitä silti aika-ajoin ja pujotin yhden niistä avainnippuuni. Henkistä valmistautumista. Harjoittelen hiljaa mielessäni sanomaan uutta katuosoitetta.

4 kommenttia :

 1. Tätä teidän talo projektia täällä innoissaan seurataan! Aivan mahtavaa kun homma siellä etenee! Tulee varmasti hieno! Itsekin välillä meinaa alkaa uudesta haaveilemaan kun vanhan remppaaminen välillä tökkii ja milloin mitäkin yllätyksiä tulee eteen :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huippua jos seuraat :) Toivotaan että tulee hieno - vielähän tässä on valmiiseen matkaa... Ja tsemppistä kyökkiremppaan!

   Poista
 2. Meillä on talo rakennus alkamassa myös ensi vuonna, niin kiva oli lukea tätä blogia ja teidän kokemuksia. Emme ole vielä päättäneet onko muuttovalmis talo vai lähdetäänkö itse tekemään enemmän. Hauskaa että avaimet saa jo ennen kuin itse ovi on paikoillaan!

  VastaaPoista
 3. Meillä juuri talon rakennus meneillään. Itsekin kuvittelen mielessäni millaista siinä talossa on sitten asua. En malta odottaa, että päästään muuttamaan. Mutta onhan siihen vielä hetki aikaa.

  VastaaPoista