16.8.2015

Väriä pintaan - vielä ehtii äänestää!Kesäkuulla vinkkasin teille StyleRoomin kivasta kilpailusta, johon saattoi osallistua tekemällä albumin omista muutokohdekuvistaan teemalla "väriä pintaan!". Nyt on kilpailun finalistit valittu ja tänään on viimeinen mahis äänestää suosikkiaan ja osallistua Värisilmän 150 euron lahjakortin arvontaan. Nyt pieni kurkistus muutamiin finalisteihin. Ylinnä Kakun mahtavalla tummalla tapetilla tapetoitu makuukammari, keskellä jennaleinosen hauskasti harmailla maalinjämillä tuunattu leikkimökki ja alinna myy85:n keittiö jossa on ihana herkkis tapetti.  Kaikki finalistit näet tuolla äänestyssivulla, siellä se arvontakin on! Me StyleRoom -blogikollegoiden kanssa saimme häärätä mukana tuomaristossa joka valkkasi finaalikuusikon, se oli mukavaa puuhaa.

(Viime postauksessa mainitsin että kiva vuokra-asunto kaupungissa on kiikarissa. No tärppi kävi ja saimme sen! Kohtapian laitan siitä tänne varmasti kuvia.)4 kommenttia :

 1. Onnea asunnon löytymisestä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon, Viherrilli! :)

   Poista
  2. Ihania sistustuksia, olisi ollut kivaa jos olisit jakanut kaikki muutkin osallistujat, kun tuomari kerran olit.

   Poista
  3. No kah, mä just ajattelin että se on lukijoille kivampi kun kaikki ei ole tässä vaan jää vielä uutta nähtävää kun menee tuonne äänestyssivulle.

   Poista