1.8.2015

Saunasuosikit: pyykkikassi Ikeasta


Nyt tulee kahden ja puolen euron kassivinkki. Ikeareissulla nappasin hyllystä pari tuommoista meriheinästä punottua kaunista rantakassia kun mietin että saunalle tarvittaisiin joku nyssykkä pyykeille. Ja sehän toimittaa virkaa oikein mainiosti. Tuohon nakataan laudeliinan virkaa toimittavat armeijapyyhkeet käytön jälkeen. Kassille kyllä keksii monta muutakin käyttötarkoitusta, siinähän voi säilytellä vaikka mitä. Toisen meinasin laittaa tyhjille pulloille komeroon. Tai lehdille makkariin. Tai sytykelehdille halkokorin viereen. Tai puutarhavälineille kuistin nurkkaan. Meriheinäkassia oli kaupan kahta kokoa, tämä on se pienempi.


2 kommenttia :

  1. Mukava kassi kassinen, toimittaa meilläkin mökillä montaa virkaa. Ja edullinen! (Pohdin, että kuka näitäkin jossakin punoo, vai oiskohan joku kone..)

    VastaaPoista
  2. miten tuo mahtaisi kestaa pyykkikassina? Mulla on nyt kaytossa ikean sininen "ostoskassi" (siis se jattikoko minka voi ostaa kassalta), mutta tama olisi noin 100 kertaa kauniimpi. Mutta kestaisikohan meriruoho marat pyykit (matka koneesta ulos narulle) rikkoutumatta pidempaan kuin pari pyykkikertaa...hmmm....

    VastaaPoista