27.4.2013

Kaksi kirppislöytöä

 


Kurvasin mökin lähellä sijaitsevalle pienelle paikkakunnalle kirppistelemään. Mukaani tarttui sieltä Ebba Masalinin mustapohjainen opetustaulu kahdella kympillä ja Valinten grafiitinharmaa pöytälamppu, sekin parikymppisellä. Mulla onkin jo tuollainen samanmoinen lamppu makuuhuoneen yöpöydällä, mutta vaaleansinisenä. Tälle harmaalle on heti mielessä monta sijoituspaikkaa talossa. Ehkä vaaleansinisen pariksi makkariin, ehkä olohuoneeseen lukulampuksi, ehkä vanerikattohuoneeseen yövaloksi. Saapa nähdä.

Fleamarket finds from a little town nearby; an old school biology teaching board and a finnish Valinte vintage table lamp.24 kommenttia :

 1. Superkauniit! Multa meni tänään huutokaupassa nenän edestä Punkaharjua esittävä koulutaulu, meklari möi ostohaluttomalle kaverilleen kympillä, vaikka huutajia oli 3 muutakin. Tais jäädä kaikki vähän haavi auki, mä lähdin sen jälkeen pois, kun ei ollut muuta kiinnostavaa tarjolla. Huomenna meen toiseen huutokauppaan havittelemaan melkein samanlaista lamppua kuin tuo, vähän pyöreämpi on malliltaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No olipas ihme meklari. Toivottavasti lamppuonni oli seuraavana päivänä myötä. (Kylläpäs mä olen ollu hidas vastaamaan kommentteihin!)

   Poista
 2. Ihan huiput löydöt! Sinä onnekas :)
  Muutaman muunkin blogissa oon viime aikoina ihastellut mahtavia lamppulöytöjä. Tuollaisenhan ottais kotiinsa ihan millon vaan!

  VastaaPoista
 3. Ihania löytöjä! Joillakin on tsäkä noilla ns. hyvillä kirppareilla, koska täällä ei löydä mitään :(, Harmi! Lamppu on huippu! :)

  VastaaPoista
 4. Voisitko paljastaa pikkupaikkakunnan nimen? Mielelläni minäkin poikkeaisin kirppiksellä, josta tuollaisia tuotteita löytyy :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tällä kertaa Porin lähimaastosta löytyi. Siellä on montakin kivaa kirppispaikkaa, Eura, Harjavalta, Kokemäki ynnä muut.

   Poista
 5. Salaa toivoin aamulla koneelle tullessani, että Vihreässä talossa tapahtuu. Melkein säikähdin, kun fb:ssä oli ensimmäisenä linkki Vihreään taloon. Ihanaa. Mahtavat löydöt. Omasta Ebbasta maksoin 38e, pidin sitäkin halpana. Ja nuo valaisimet, aih ja voih. Itsellä vasta yksi seinämalli, odottaa vielä paikkaansa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu täällä tapahtuu! Nyt on ollut vähän muuta hoppua ja blogi on päivittynyt hitaanlaisesti, mutta eiköhän tahtikin tästä pian virkisty. Minustakin 20 euroa oli vähän. Oli useampikin pinossa Masalineja, muiden hintalapuissa luki 50-70 euroa ja sitten mystisesti tuo yksi tosi halpa. Siinä on kunnossa kyllä jokin verran huomauttamista, liekö siitä johtunut.

   Poista
 6. Onneksi olkoon, nuo Ebbat tosiaankin saattavat maksaa monesti lähemmäs 100euroa. Itsekin olen maksanut paljon enemmän, lähemmäs 50 eur. Kyllä kirppistely kannattaa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No se, satasen pintaan mäkin olen nähnyt pyydettävän.

   Poista
 7. Tosi hienot löydöt! Mäkin löysin viime kesänä vastaavan lampun, mutta ilman sähköhässäköitä, eurolla =) Vielä on fiksaamatta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eurolla! No olipas halpa. Tuommosessa lampussa on kai aika simppeli sähköistys, kunnostaminen ei varmaankaan mansikoita maksa.

   Poista
 8. Oi mitkä löydöt, tosi hienot!

  VastaaPoista
 9. Mahtavat!
  Mä huusin juuri tässä taannoin Huuto.netistä keltaisen Valinten parilla kympillä:
  http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/03/taydelliset-yopoydan-valaisimet.html
  T: toinen onnekas :)

  VastaaPoista
 10. Upeat löydöt...tuo lamppu kelpais kyllä minullekkin...ihan tämän hetkisen lempivärikin...:)

  VastaaPoista
 11. Pikkukirppiksiltä löytyy joskus tosi hyvin. Itse löysin 3 ebbaa 5€/taulu ja kaksi kertotaulu-taulua 7€/taulu. :) oranssi vastaava lamppu3€ :) ne oli kyllä tosi hyviä löytöjä. T.lappilukija

  VastaaPoista
 12. Täällä ruudun toisella puolella on yksi kappale varsin kateellista lukijaa: tuo taulu on IHANA!!! Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 13. Jaa Valinten, itse parhaillani lueskelen juttujasi samanlaisen lampun alla. Löytyispä jostain vielä toinen (eli vähän niinku kolmas) toisellekin yöpöydälleni. Hyviä löytöjä todella!

  VastaaPoista