27.4.2013

Kaksi kirppislöytöä

 


Kurvasin mökin lähellä sijaitsevalle pienelle paikkakunnalle kirppistelemään. Mukaani tarttui sieltä Ebba Masalinin mustapohjainen opetustaulu kahdella kympillä ja Valinten grafiitinharmaa pöytälamppu, sekin parikymppisellä. Mulla onkin jo tuollainen samanmoinen lamppu makuuhuoneen yöpöydällä, mutta vaaleansinisenä. Tälle harmaalle on heti mielessä monta sijoituspaikkaa talossa. Ehkä vaaleansinisen pariksi makkariin, ehkä olohuoneeseen lukulampuksi, ehkä vanerikattohuoneeseen yövaloksi. Saapa nähdä.

Fleamarket finds from a little town nearby; an old school biology teaching board and a finnish Valinte vintage table lamp.24 kommenttia :

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Superkauniit! Multa meni tänään huutokaupassa nenän edestä Punkaharjua esittävä koulutaulu, meklari möi ostohaluttomalle kaverilleen kympillä, vaikka huutajia oli 3 muutakin. Tais jäädä kaikki vähän haavi auki, mä lähdin sen jälkeen pois, kun ei ollut muuta kiinnostavaa tarjolla. Huomenna meen toiseen huutokauppaan havittelemaan melkein samanlaista lamppua kuin tuo, vähän pyöreämpi on malliltaan...

Mari [onnenapiloita.blogspot.fi] kirjoitti...

Hyvät kaupat olet tehnyt :)

Hanna H kirjoitti...

Ihan huiput löydöt! Sinä onnekas :)
Muutaman muunkin blogissa oon viime aikoina ihastellut mahtavia lamppulöytöjä. Tuollaisenhan ottais kotiinsa ihan millon vaan!

anne kirjoitti...

Ihania löytöjä! Joillakin on tsäkä noilla ns. hyvillä kirppareilla, koska täällä ei löydä mitään :(, Harmi! Lamppu on huippu! :)

Sanuliini kirjoitti...

Voisitko paljastaa pikkupaikkakunnan nimen? Mielelläni minäkin poikkeaisin kirppiksellä, josta tuollaisia tuotteita löytyy :)

Sanna A. kirjoitti...

Salaa toivoin aamulla koneelle tullessani, että Vihreässä talossa tapahtuu. Melkein säikähdin, kun fb:ssä oli ensimmäisenä linkki Vihreään taloon. Ihanaa. Mahtavat löydöt. Omasta Ebbasta maksoin 38e, pidin sitäkin halpana. Ja nuo valaisimet, aih ja voih. Itsellä vasta yksi seinämalli, odottaa vielä paikkaansa.

Johanna kirjoitti...

Onneksi olkoon, nuo Ebbat tosiaankin saattavat maksaa monesti lähemmäs 100euroa. Itsekin olen maksanut paljon enemmän, lähemmäs 50 eur. Kyllä kirppistely kannattaa!

PillePalle kirjoitti...

Vewry nice little lamp!

Kotivalo kirjoitti...

Tosi hienot löydöt! Mäkin löysin viime kesänä vastaavan lampun, mutta ilman sähköhässäköitä, eurolla =) Vielä on fiksaamatta...

emmi kirjoitti...

Oi mitkä löydöt, tosi hienot!

Laura [ Sateenkaaria ja serpentiiniä ] kirjoitti...

Mahtavat!
Mä huusin juuri tässä taannoin Huuto.netistä keltaisen Valinten parilla kympillä:
http://www.sateenkaariajaserpentiinia.fi/2013/03/taydelliset-yopoydan-valaisimet.html
T: toinen onnekas :)

Hannele Ruusukummusta kirjoitti...

Upeat löydöt...tuo lamppu kelpais kyllä minullekkin...ihan tämän hetkisen lempivärikin...:)

Annika kirjoitti...

No olipas ihme meklari. Toivottavasti lamppuonni oli seuraavana päivänä myötä. (Kylläpäs mä olen ollu hidas vastaamaan kommentteihin!)

Annika kirjoitti...

No tällä kertaa Porin lähimaastosta löytyi. Siellä on montakin kivaa kirppispaikkaa, Eura, Harjavalta, Kokemäki ynnä muut.

Annika kirjoitti...

Juu täällä tapahtuu! Nyt on ollut vähän muuta hoppua ja blogi on päivittynyt hitaanlaisesti, mutta eiköhän tahtikin tästä pian virkisty. Minustakin 20 euroa oli vähän. Oli useampikin pinossa Masalineja, muiden hintalapuissa luki 50-70 euroa ja sitten mystisesti tuo yksi tosi halpa. Siinä on kunnossa kyllä jokin verran huomauttamista, liekö siitä johtunut.

Annika kirjoitti...

No se, satasen pintaan mäkin olen nähnyt pyydettävän.

Annika kirjoitti...

Thank You, PillePalle!

Annika kirjoitti...

Eurolla! No olipas halpa. Tuommosessa lampussa on kai aika simppeli sähköistys, kunnostaminen ei varmaankaan mansikoita maksa.

Annika kirjoitti...

Hieno keltainen kaunotar!

Annika kirjoitti...

Kiitti Mari, Hanna H, ja anne!

Annika kirjoitti...

Kiitti Laura ja Irmastiina!

Anonyymi kirjoitti...

Pikkukirppiksiltä löytyy joskus tosi hyvin. Itse löysin 3 ebbaa 5€/taulu ja kaksi kertotaulu-taulua 7€/taulu. :) oranssi vastaava lamppu3€ :) ne oli kyllä tosi hyviä löytöjä. T.lappilukija

Milla / Millainen Elämä kirjoitti...

Täällä ruudun toisella puolella on yksi kappale varsin kateellista lukijaa: tuo taulu on IHANA!!! Tahtoo kans!

Anonyymi kirjoitti...

Jaa Valinten, itse parhaillani lueskelen juttujasi samanlaisen lampun alla. Löytyispä jostain vielä toinen (eli vähän niinku kolmas) toisellekin yöpöydälleni. Hyviä löytöjä todella!