24.4.2013

Läävästä lempihuone   
Yläkerran makuuhuone taisi taloa ostaessa olla kaikista huoneista karuimmassa kunnossa. Eipä olisi silloin arvannut että siitä tulisi tila jossa nyt nukun kaikkein mieluiten. Sisustus on koottu kirppislöydöistä ja käytettynä ostetuista huonekaluista pikkurahalla. Uutena hankittua on vähän, mm. metallinvärinen Tord Boontjen Garland-valaisin katossa.

EDIT: Ja pellavalakanat, ihan parasta materiaalia hyviin uniin. Niiden ostopaikasta tuli kysymyksiä, joten laitanpa tähänkin lisätietoa: lakanat on saatu pari-kolme vuotta sitten H&M Homen Helsingin myymälän avajaisista. Ja vaikka ovatkin ilmainen lahjus niin kehun vilpittömästi. Ovat pysyneet tosi hyvinä pesusta pesuun ja käytössä aivan mainiot. Pellavalakanat kuuluvat H&M Homen perusvalikomiin - vaaleanpunaista ei enää näemmä saa mutta harmaata, valkoista ja beigeä löytyy.

The upstairs bedroom has turned from a shabby room in to my favourite space to sleep. The decor is put together with thrifted furniture and fleamarket finds, mostly. Few exceptions are the metallic Tord Boontje "Garland" pendant light and the wonderful linen sheets, they are bought new.
.

14 kommenttia :

Minna kirjoitti...

Kauneutta!

Maire kirjoitti...

No tästä on lääviys kaukana - unelmahuone!

Teresa kirjoitti...

Niin rauhoittavan kaunis, että sopii mainiosti lempimakuuhuoneeksi!

Niina kirjoitti...

Ihana !

Kesänaapuri (@kesanaapuri) kirjoitti...

Nyt on kyllä niin kaunis, että silmä lepää. Ja varmasti ihminenkin :) Kyllä ennen vanhaan vaan osattiin tehdä nättejä huonekaluja ja tavaroita...

Vekarus kirjoitti...

Kaunista on! Seinät saavat kaipaamaan saareen...

Petteri / Rintsikka kirjoitti...

Hyvältä näyttää! Lautaseinä, vanha lipasto ja eritoten tuo kulmista pyöreä peili :)

PikkuBertta kirjoitti...

Kaunista on...raakalauta sopii vinttihuoneeseen hyvin:)

Hosuli kirjoitti...

Ihanat, rauhalliset värit. Ja voi pellavalakanat, niistä oon haaveillut nyt puolisen vuotta. En vain oikein tiedä, mistä löytäisin sopivia.

A-K kirjoitti...

Niin kaunista ja rauhallista. Ei ihme, että nukuttaa hyvin. Saako kysyä, minkä forman pellavissa nukutte? Minäkin olen pellavalakanoista haaveillut mutta vielä ovat ne oikeat kaupassa odottamassa.

Anonyymi kirjoitti...

Ihana!!

Mistä olet hankkinut pellavalakananne?
Huomaan, että muutkin ovat olleet asiasta kiiinnostuneita. :)

t. Hanna

mikko kirjoitti...

ANNIKA! SUPERHIENOT KUVAT!

Annika kirjoitti...

Kiitti kommenteistanne, kaikki! Pellavalakanat ovat H&M Homesta. (Lisäsin tohon tekstiinkin ny tiedon kun Facebookissakin kysyttiin.) Ovat olleet tosi hyvät!

Anonyymi kirjoitti...

Hei! Kauniita kuvia taas! Meillä on Hemtexin pellavapussilakanat, hyvät nekin. Hilkka