2.12.2012

Räsy ja rinsessa
Kirpputorilta löytynyt lystikäs kirjailtu peili on löytänyt paikan eteisestä, ulko-oven ja vintin portaikon kainalosta. Koristeellisen tukkalaitteen ja korvisten kehystämään peiliosaan voi sovitella omaa naamaansa, tuossa kuvassa siitä heijastuu kylläkin vain vastapäinen kalpean roosa seinä. Kirppislöytöjä ovat myös kaksi pitkää ja kapeaa räsymattoa, maksoivat vain vitosen kappaleelta. Niille on talossa monen sorttista käyttöä. Ensin meinasin nämä kesäksi saunan kuistille, mutta värit ovat niin kivat että taitavat päätyä sittenkin sisälle taloon.

Vinkkaanpa samalla että sisko arpoo blogissaan hienon Finelin tonttukuvioisen emalikulhon, osallistukaa ja voittakaa ihanuus itsellenne!

More recent fleamarket finds; two rag rugs for only 5 euros each and a pretty mirror from the 50´s.
.

6 kommenttia :

 1. Herkän kauniit räsymatot, kelpaisi mullekin. Täällä on tosi vähän hyväkuntoisia mattoja kirppareilla, tai ainakaan minä en niihin törmää koskaan :)

  VastaaPoista
 2. Ja ihan superhieno ja hauska tuo kirjailtu peili! :)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia ja juttuja sinulla täällä! Olisiko millään mahdollista muuttaa blogin RSS asetuksia siten, että koko teksteistä ja kuvista pääsisi nauttimaan suoraan myös esim. syötteenlukijan kautta?

  VastaaPoista
 4. On matoilla ollut vielä kohtuuhinta, olen hiljattain törmännyt vain sellaisiin joissa on monen kympin hintalappu :)

  VastaaPoista
 5. Ihana löytö kirpparilta. Huonona aamunakin on kaunis kun peiliin katsoo :-)

  VastaaPoista
 6. Hienoa, söpöjä mattoja on ollut ainakin minulla vaikea löytää kivoissa väreissä, mutta nuo on ihanan hentoiset kyllä. Peilikin oikea kaunistus, olen yllä kirjoittavan Annan kanssa samaa mieltä :)

  VastaaPoista