30.12.2012

Vuosi vihreässä talossa: Kesäkuu 2012
Kesäkuu, puutarhahommia. Istutin ystävien pihoilta saatuja perennoja: kuunliljoja, malvaa, rönsyansikkaa ja jättimaksaruohoa. Pienessä kukkapenkissä on loistavan puutarhan alku, toivottavasti. Laventelit talvehtivat mainiosti kuormalavan kauluksessa ja pukkasivat vimmatusti vihreää. Sininata viihtyi ruukuissa saunan kuistilla.

Aurinkokin pilkahteli välillä. Selasin ahkerasti ystävän mulle lahjaksi tilaamaa Australian Vogue Living -lehteä ja ihastelin rämäpäisiä ja resuisiakin koteja jollaisia harvoin suomalaisissa sisustuslehdissä näkee. Juhannuksen korvalla otin ja tapetoin olohuoneen Pihlgren & Ritolan sekundaruusuilla.

June: gardening baby steps. Lavender survived winter and started growing fast. In June I also wallpapered the livingroom with midsummer roses. And with a litlle help from a friend I found Australian Vogue Living - what a great deco magazine!
4 kommenttia :

  1. Alimmaisesta kuvasta voi oikein haistaa kesän ja ainakin meidän mökillä kuumina kesäpäivinä leijuvan mattojen ja täkkien "mökkituoksun". Ihana tunnelma, ihana kesäkoti! :)

    VastaaPoista
  2. Antaisin melkein mitä vain, että saisin myös tuollaisen talon mitä sisustaa. ;) Todella kaunista ja ihania tunnelmia.

    VastaaPoista