11.4.2011

Varaston aarteetTulevan kesän puutarhakamppeet varaston uumenissa: pihakirppikseltä muutamalla eurolla löytynyt kokoon taittuva tuolikaksikko, siskolta varastetut lumikenkätuolit, miehen tuttavaltaan ostama tassuamme ja Ikeasta hamstraamani metallituolit. Kalusteet ovat vähän sitä, tätä ja tuota - mutta kaikki valkoisia. Vielä puuttuu sopivan kookas ruokapöytä; etsiskelen kauhtuneen harmaantunutta ladonovea sen kanneksi. Ja suurensuuri aurinkovarjo.


My garden furniture in the shed waiting for the summer. Some thrifted, some stolen from my sister, some from Ikea - and all white. Still looking for a suitable outdoor dining table and a huge parasol.
.

8 kommenttia :

 1. Tassuammeesta vähän olemme mekin haaveilleet saunan nurkalle.

  VastaaPoista
 2. Oikein kiva combo: uutta,vanhaa ja klassikoita.

  VastaaPoista
 3. Amme ihastuttaa minua. Varsinkin tuossa ympäristössä, johon se "ei kuulu".

  VastaaPoista
 4. Näyttää hyvältä ja kuulostaa oikein hyvältä suunnitelma! odotan innolla kuvia...Meillä on miehen viimekesänä tekemä pitkä pöytä ja penkit ja ehkä siihen kanssa jotain varjoa ja muuta suunnitteilla, katsotaan. Upeeta kun saa alkaa suunnitteleen elämää ulkona :)

  VastaaPoista
 5. Amme, voi mahdoton! Aiotteko alkaa kylpeä puutarhassa vai mihin käyttöön tuo tulee? Jotenkin kuulostaa kyllä romanttiselle puutarhassa kylpeminen: pyykkinaruja ammeen ympärille ja niihin ohuita vaaleita verhoja liehumaan kylpyhetken ajaksi näkösuojaamaan. Koska ei ole omaa puutarhaa niin pitänee alkaa suostutella äitiä hommaamaan puutarha-ammeen ;)

  VastaaPoista
 6. Hyväksyn. Näen itseni olkihatussa ja kesämekossa tuossa lumikenkätuolissa.

  VastaaPoista
 7. Tuossa ammeen kohdalla silmiin tuli jotain vikaa....se oli varmaan jotain ihan silkkaa kateutta...♥♥♥♥

  Kesäiltana -ja varsinkin leppeässä syysillassa- on muuten mukava lojua ulkona ammeessa ☺ on kokemusta!

  VastaaPoista