1.4.2020

Lapsen huoneen sisustus edistyy


Raportoidaanpas lapsen huoneen sisustuksen viimeisimmät edistysaskeleet. Jokin aika sitten jo kerroinkin että suurin osa kalusteista tähän huoneeseen tuotiin maalta Vihreästä talosta. Sieltä napattiin mukaan sohvan virkaa toimittava puusänky ja kaksi vanhaa kaappia. Kaupungissa oli jo valmiiksi käytettynä ostetut Artekin lasten pöytä ja tuolit, samoin käytetty Muuramen Jolla-sänky, Ferm Livingin ja Finarten matot sekä Mifukon raidakas kori. Nyt niiden seuraksi on ilmestynyt kaikenkarvaisten tavaroiden säilytykseen Muuramen Iso-TuplaMup -laatikosto. Sen päälle keräillään aina iltaisin kaikki lapsen rakkaat ajokit. Niistä eniten rakastetut onkin jo huollettu ilmastointiteipillä.


Pari kuukautta sitten löysin sattumalta Kiasman kirjakaupasta esiintymän todella kivoja julisteita. Siellä oli oikein monta sellaista jotka sopisivat lapsen huoneeseen, hyvät värit ja kivaa vintagefiilinkiä. Hintakin oli ihan varsini kohtuullinen, 8 euroa kappale. Nämä kolme valkkasin; avaruusaiheen, eläintieteellisen valaan ja väriopin. Täytyy katsella jostakin vielä jotkut kehykset jotta saadaan nämä seinälle.Tässä vielä ennen ja jälkeen -kuvat kohdasta johon tuo TuplaMup hankittiin. Vanha sieniaiheinen koulun opetustaulu sen päälle tuotiin myös mökiltä. Tämä huone olis nyt kalusteiden puolesta valmis ja mielestäni vain kuvien ripustelua vailla. Lapsi vaikuttaa viihtyvän valtakunnassaan hyvin. Ja kyllä vaan aikuisetkin viihtyvät; tuolla on niin mukava tunnelma että hipsin sinne välillä itseksenikin makoilemaan puusängyn tyynyröykkiöön.

Tuo Muuramen lipasto on nyt siis ainoa tähän huoneeseen uutena hankittu kaluste. Yritin etsiskellä sellaista käytettynä hyvän aikaa, mutta eipä noita Mup-malleja vain juurikaan liiku. Lopulta onkin ihan hyvä mieli siitä että ostin se uutena - nythän tulin tukeneeksi kotimaista työtä ja tuotantoa korona-kriisin kynnyksellä ihan mukavalla summalla. Hyvä niin. (Jos on tarvista ostaa kotiin jotakin,  nyt hankinnan tekemällä voi todella konkreettisesti auttaa pitämään kotimaisia yrityksiä pystyssä.)
 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti