24.3.2019

Tulihan se stressiKas niin, mihinkäs jäimmekään?

Talon sisäpuolen urakoinnissa on loppurytinä päällä. On tehtävä päätöksiä päätösten perään, siivottava raksaa säännöllisesti, sumplattava aikatauluja, soiteltava sinne ja tänne, seurattava tilattujen tavaroiden liikkeitä, ravattava rautakaupassa, sommiteltava budjettia ja tehtävä kirjanpitoa. Ensimmäistä kertaa raksapojektin aikana on olotila lipsahtanut vahvasti stressin puolelle.

Ostimme talopaketin ns. "sisustusta vailla valmiina" sisältäen maatyöt ja perustukset, eli niin että talotehdas luovutti sen meille jatkettavaksi kun talon sisäpuoli oli betonilattialla ja seinät levytetty. Sitten olemme järkänneet urakoinnit sisäpinnoille siitä eteenpäin itse. Tähän kuvioonhan päädyttiin siksi että muutovalmiiden ratkaisujen sisustusmatskuvalikoimasta ei vain löytynyt just niitä mieleisiä vaihtoehtoja. Talotehtaan osuus sujui kuin tanssi ja oli todella stressitöntä aikaa. Nyt kun projektia täällä talon sisäpuolella koordinoidaan itse, riittää hommaa kyllä aivan nokko. On välillä huokailtu miten ihanaa olisi ollut jos koko homma olisikin otettu avaimet käteen -periaatteella.

Mutta voiton puolella jo ollaan ja tosi hyvä tästä tulee! Budjetissakin ollaan ja suuremmilta vastoinkäymisiltä on vältytty. On tapahtunut huippujen urakoitsijoiden ansiosta niin paljon edistystä  että talon valmistuminen alkaa toden teolla häämöttää näköpiirissä. Nyt yritän ottaa kiinni kiireen syömää aikaa ja raportoida mitä kaikkea talolla on tapahtunut ja valmistunut.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti