9.2.2018

Asunto kaupan


Nyt otetaan tulevaa taloprojektia ajatellen ensimmäinen iso konkreettinen askel: meidän kaupunkiasunto on myynnissä. Alkaa jo vähän jännittää tämä koko mullistus. Myynnin myötä selviää sitten lopullisesti millainen budjetti meillä on hyppysissämme talon rakentamiseen. Pidetään siis kaikkia mahdollisia peukkuja.

Tulevia näyttöjä varten keventelin huushollissa vähän tavaramäärää ja pakkasin mm. rakkaan keräilyastiakokoelmani pois näkyviltä. Hassua ajatella että saattaa olla että otan nämä seuraavan kerran esille sitten omassa talossa... Asunnon myynnin jälkeen suunnataan toki joksikin aikaa väliaikaisesti vuokralle johonkin, mutta sinne ei varmaankaan kaikkia tavaroita puretakaan. Ja vielähän ei tiedä millä aikataululla tämä kaikki tapahtuu, kaikki kun lähtee etenemään sitten vasta kun tämä koti on myyty.

Sinne katosivat silkkipaprukääreisiin ja pahvilaatikoihin käsinmaalatut Valenciat, Saara Hopean näppyläkulhot, suosikkiemalit, muutamat Paratiisit ja lemppari-Grapponiat. Nämä on ihana ottaa taas esille ja käyttöön sitten kun sen aika on.1 kommentti :

  1. heeeeeei ja miten superhienoa SE sitte on kun uudessa talossa ja purkaa laatikot ja avata kääreet ja olla ihan että NIIN JUST TÄMÄKIN IHANUUS TÄÄLLÄ. bestest!

    VastaaPoista