24.11.2015

Vihreä talo -tuoksukynttilät
No siinä ne ny on, kauan suunnittelut ja värkkäilyt ihkaomat tuoksukynttilät! Kynttilät ovat käsinvalettuja ja valmistettu soijavahasta. Soijavaha on täysin kasvipohjaista ja biohajoavaa, mainio kynttiläraaka-aine siis ja käsittääkseni myös huoneilman laadun kannalta järkevä vaihtoehto. Tuoksuaineena käytin 100% eteerisiä öljyjä. Tein neljä erilaista tuoksua jotka ovat kaikki omia suosikkejani; Rosmariini, Laventeli, Sitruunaruoho ja Petitgrain. Tuo Petitgrain on pomeranssipuun oksista ja lehdistä uutettu tuoksu, sellainen hiukan kuiva ja hiukan sitruksinen - tosi hyvä. Koska materiaalina on soijavahaa ja eteerisiä öljyjä, nämä eivät tuoksu amerikkalaiseen tyylin voimakkaasti poltettaessa vaan tuoksu on mukavan vieno ja mieto. Saatavilla on myös kokonaan tuoksuton vaihtoehto, Naturel. Se passaa myös hierontaöljykynttiläksi.

Vihreän talon omia tuoksukynttilöitä saa ostaa vain ja ainoastaan Parolan aseman joulumarkkinoilta ensi lauantaina 28.11. klo 11-16. Tuoksukynttilät maksavat 10 euroa kpl ja tuoksuton Naturel 6 euroa kpl. Tervetuloa silloin sinne ostoksille, myyntiin on tulossa monelta mainiolta tekijältä tosi paljon kaikenlaista kaunista. Kannattaa varata käteistä rahaa mukaan, vain pienellä osalla myyjistä on korttimaksumahdollisuus.

Superupean etiketin Vihreä talo -tuoksukynttilöihin suunnitteli taitava graafinen suunnittelija Johanna Hörkkö. Kiitosta vielä kerran siihen suuntaan, kyl tuli älyttömän hienot. Kynttilät kääräisen ostajalle puuterin (eli mummokalsarin) väriseen silkkipaperiin. Johanna suunnitteli myös tuollaisen pienen hienon sinettitarran jolla silkkipaperipaketti sipaistaan kiinni.
22 kommenttia :

 1. vautsi! ihania, simppeleitä, kauniita ja varmasti myös tuoksuu hyvältä. pääsisipä näitä joskus ostamaan :-)

  VastaaPoista
 2. Siis niin huippista että ehdit saamaan nämä Parolaan! Upeat etiketit ja ja tuoksut kuulostaa oikein nannalta. Peukku!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No tietty ehtivät :) Launtaina nähdään!

   Poista
 3. Oi ihania! Heti meinasin kysyä josko postitse saisin ostaa, ennen kuin luin tekstin loppuun. Joulumarkkinoille en taida päästä mutta varmasti nuo menevät kaupaksi ilman minuakin. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu vain markkinahumusta tällä erää. Toivotaan että löytävät siellä ostajakuntaa :)

   Poista
 4. Ihanan näkösiä! Sinettitarrat ja kaikki :) Nähdään Parolassa, tuun tuoksuttelemaan !

  VastaaPoista
 5. Kuulostaa ja näyttää hyvälle! Tuollaisia vienosti tuoksuvia minäkin uskaltaisin kokeilla, voimakkaat tuoksukynttilät kierrän kaukaa.

  VastaaPoista
 6. Houkuttelevia niin ulkonäön kuin tuoksun puolesta!

  VastaaPoista
 7. Kiva ajatus mutta onkohan lasipurkki turvallinen kynttilänpolttoa ajatellen? Ainakaan pilttipurkkeja tms muita lasipurkkeja ei suositella käytettäväksi tuikkujen kanssa kynttilälyhtyinä, tuskin purkkiin valettu kynttiläkään on kovin turvallinen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tärkeän teeman otit esiin, turvallisuus kynttilöitä polttaessa on hyvä pitää aina mielessä. Lasipurkkeihin valettuja kynttilöitä on myynnissä pilvin pimein. Purkin malli varmaankin jonkin verran ratkaisee. Nämä ovat monissa testipoltoissa toimineet ongelmitta turvallisuusnäkökulmasta. Niinkuin kaikkien kynttilöiden kanssa, on turvallinen käyttötapa tietenkin ensisijaisen tärkeää; ei saa jättää valvomatta, poltettava vain kuumutta kestävällä alustalla, ei saa liikuttaa palaessa jne. Näiden kynttilöiden mukana lähtee ostajalle Kuluttajaviraston ohjeiden mukaiset kynttilätuotteiden turvallisuusmerkinnät.

   Poista
 8. Niin ihanat! <3 Harmi, kun en pääse markkinoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No harmi on, toivottavasti jossakin pian törmätään :)

   Poista
 9. Hurmaavia, varsinkin tuo kääre ja sinetti! Loistavia myyjäisiä! Tuija

  VastaaPoista