27.10.2014

Vihreän talon värejä - mummokalsari


Nude, puuteri, beige - call it what you want, mutta minulle se on mummokalsari. Siis kaikki ne valkoisella taitetut hailakat värit, joissa voit kuvitella mummokalsareja löytyvän. Joskus se on sävyltään vähän punertava, joskus neutraali kuin iho, joskus kylmä kuin hiekka. Toisinaan se on valosta riippuen kaikkea tuota, niinkuin Tikkurilan värikartan 313X jolla taannoin maalasin vaatekaapin ja jakkaran.

Mummokalsarin monet sävyt ovat mainio väripari heleämmille väreille. Se rauhoittaa meininkiä ihan niinkuin räsymatossa hailakka raita kirkkaiden keskellä. Ja kameleonttimaisesti se muuttuu ympäröivien värien mukaan; vihreän kanssa punastuu, lämpimien puunsävyjen kanssa sinertyy ja violettien seurassa kellastuu.

Tähän päättyy Vihreän talon värisarja, kiitos vielä ideasta Syhinä -blogille!

The last one of the color posts - neutral, beige, blush, nude - you name it!

7 kommenttia :

 1. Hehee, mummokalsari on ihan paras, jossei nyt värinä niin ainakin värin nimenä :D

  VastaaPoista
 2. Ihana postaussarja, kyllä tykkäsin! Samoin kuin jostain aiemmasta kirppispostauksesta. Teillä on ihana vihreä talo, huokuu niin suloista mökkifiilistä :) Tykkään sun sisustustyylistä ja samanlaisia juttuja minullakin on mökillä. Ja monta sun kuvissa näkyvää juttua on vielä haaveissa :)
  MaritaK

  VastaaPoista
 3. Niin ja piti matkia ideaa ja tehdä oma värisarja, näköjään samalla värilläkin aloitin kuin sinä :) Mutta yhdeksään osaan en todella yllä!

  VastaaPoista
 4. Hahaa, just paras tuo mummokalsarit! Oikein oivalsit! :D Hienot kuvat!

  VastaaPoista
 5. Mummokalsarit :D Kiitos näin piristävästä osallistumisesta väri-haasteeseen :D

  VastaaPoista
 6. Ihana nimi värille: Mummokalsarit. Tuo ylimmän kuvan väri tuo kyllä mieleen muistoja lapsuudesta ja "mummokalsareista. isosisko pesaisi kotileikkinsä lomassa naapurin tädin narulta löytyneet, juurikin ylimmän kuvan väriset raappahousut uudelleen kuralätäkössä ja vei ne sitten toisen naapurimme narulle uudelleen kuivatukseen. Pöksyjen omistaja oli nimikoinut housunsa, joten onneksi löysivät tiensä takaisin oikealle omistajalle... No, mutta.Mummokalsari on värinä kiva ja tuotteena taatusti mukava;D

  VastaaPoista