20.11.2015

Mitä Vihreän talon myyjäispöydästä löytyy...Parolan asemalla, Hämeenlinnan kupeessa Hattulassa on ihanat joulumarkkinat ensi viikon lauantaina 28.11. klo 11-16. Myymässä on mainio joukko käsistään käteviä ja ideoillaan ihastuttavia tekijöitä. Tarkemmat tiedot tapahtumasta, mm. listan myyjistä näet tuolta myyjäisten Facebook-sivulta. Asemalle pääsee näppärästi suoraan junalla - kuinkas muutenkaan. Pienen matkankin päästä voi siis lähteä retkelle ja piipahtaa paikanpäälle.

Kun aseman valtiatar Katja kertoi että tällaiset markkinat voisi järjestää, aloin päivät pääksytysten miettiä mitä voisin sinne myytäväksi tehdä. Markkinoiden idea ja sijainti on niin kivat että halusin kuumeisesti mukaan. Jotakin sellaista sen ehdottomasti pitäisi olla mitä itsekin voisin myyjäisitä mökille ostaa. Ja sitten mulla viimein välähti.

Vimmatun tuotekehityksen ja testailun tuloksena on nyt valmistumassa pieni erä käsinvalettuja Vihreä talo -tuoksukynttilöitä. Ne on valmistettu soijavahasta ja tuoksuina on 100% eteerisiä öljyjä. Erilaisia tuoksuja on tulossa neljä ja lisäksi valoin pienen satsin ihan naturellina, ilman tuoksua. Taitava Johanna Hörkkö (Kotilo-blogistakin tuttu graafinen suunnittelija) suunnitteli kynttilöihin vielä tosi tyylikkäät etiketitkin. Enpä malta oottaa että alkaa tulla valmista ja voin laittaa kynttilöitä tännekin näytille. Sellaisia tuotteita siis viikon päästä löytyy Vihreän talon myyntipöydästä - vilautan niitä täällä vielä tarkemmin alkuviikosta. Toivottavasti nähdään Parolassa!

2 kommenttia :

  1. Parolassa nähdään! Niin hyvältä kuulostaa tämä kynttilähomma! Hyvä hyvä <3 !

    VastaaPoista
  2. Siellä nähdään, Huippu-Piia!

    VastaaPoista