11.5.2015

Uusi käytetty jääkaappi

Pitkä jääkaapiton kausi mökillä päättyi ja kaappikuvio järjestyi kuin itsestään parhain päin. Edellinen jääkaappi ostettiin käytettynä ja niin tehtiin nytkin. Kävi niin lystikkäästi että aivan kuin tilauksesta tuli Tori.fi:hin myyntiin vähän käytettynä aivan samanlainen kaappi kuin se edellisemme joka hajosi - monta vuotta uudempi vain. Ja siinä on kätisyyskin meidän kyökkiin fiksummin vasen. Tuolla se uusi käytetty nyt hyrisee kyökin nurkassa. Ja kun vanhalle risalle kaapillekin löytyi kyyti ja ottaja, niin jo on homma mallillaan.

Tämä uusi jääkaappi on hiukan korkeampi kuin edeltäjänsä. Siispä piti hiukan siirtää ylemmäs sen yllä olevaa hyllyä. Samalla tuli hyllyillä olevat käyttötavarat järkättyä ja karsittua. Eniten käytössä olevat kulhot, kattilat ja pannut siirrettiin oikeanpuoleiseen hyllyyn, johon ei tarvitse kurotella jääkaapin yli. Nyt kaikki toimii taas kuin rasvattuna!

New fridge in the summer house kitchen! Or actually it´s not brand new, we bought it used.

10 kommenttia :

Sari Kotokunnaalta kirjoitti...

Ihanan raikas keittiö. Astiat luovat söpöjä ja mielenkiintoisia väripilkkuja. :)

Unknown kirjoitti...

kyllä toi keittiö on niin söpö! emaliastiat on munkin mieleen, ihania!

Teija kirjoitti...

On kyllä hieno gorenje! Itsekin haaveilen smegistä, vaikka tuokin kävis. Remppailemme miehen äidin perintöpaikkaa keskisessä Suomessa, ja haaveilen sinne Vihreän talon tunnelmaa...♥ Pikkuhiljaa, siis todella pikkuhiljaa. Lattioita pitäisi seuraavaksi korjailla, joten aika alkutekijöisä :)

Sateisia terkkuja!

PikkuBertta kirjoitti...

Käytettynä löytyy yllättävän hyvia kodinkoneita..itsekin niitä harrasta...viimeisin ostos mikro...muuten,tiesitkö,että jokaisesta jää/pakastinkaapista voi kätisyyden vaihtaa...onnistuu naiseltakin☺

Annika kirjoitti...

Smegiäkin voisi katsella käytettynä, olis hintakin kohtuullisempi :) Ah, ihana remontin alkuvaihe... Mahtavia remppa- ja mökkihetkiä sinne!

Annika kirjoitti...

Juu liputan käytettyjen tavaroiden ostamisen puolesta! Naiselta onnistuu kaikki paitsi tuon kaappimallin kätisyyden vaihtaminen - kah kun tuota kahvaa ei saa millään siirtymään :D

Annika kirjoitti...

Kiitos paljon Sari!

Annika kirjoitti...

Kiitti Elisa M.! Emali on kyllä <3

Miia - Onnen säikeitä kirjoitti...

Oi että mä rakastan noita vihanneskuvioituja vanhoja kattiloita. Äidinäidillä oli aikanaan myös pari tuollaista. Taisivat vaan olla jo melko elämää nähneessä kunnossa, kun joku on ne sittemmin laittanut pois.

Kirppisrakkautta Eeva kirjoitti...

Aivan ihania astia-aarteita, väripilkkuja todellakin!