29.5.2015

Uudet alelakanat
Vinkkasinkin aiemmin  teille noista Annon Pilkku-pellavapussilakanoista ja tyynyliinoista jotka ovat huimassa alessa NetAnttilassa. Joitakin värejä on siellä tyynyliinoista jäljellä ja pussilakanaa saa vielä keltaisena, jos edulliset pellavaiset petivaatteet on hakusessa.

Mun tilaukseni jo tulikin, pyöräytin sen pesukoneessa ja pakkasin mukaan maalle. Ja onhan vaan ihanat nuo vaaleansiniset Pilkku-kuosin lakanat yläkerran makkarissa. Kuvio on tuossa värissä kauniin hento ja utuinen, sopii mökille mainiosti. Viileet ja rapsakat pellavapielukset oottaa nyt vain lämpimiä kesäöitä ja pitkiä lomaunia.

A new set of pale blue bed linen in the summer house upstairs bedroom. 

8 kommenttia :

Hanna - Päivölänpaiste kirjoitti...

Ihanat on, meillä keltapilkullosena :)

Tiinakaisa kirjoitti...

Kerrassaan ihanat!

Hurmioitunut kirjoitti...

En jaksa olla ihastelematta, paitsi noita lakanoita tietty, mutta tuota sisustuksen luomaa ihanaa tunnelmaa. Kuvasta toiseen jaksan tuijotella ja miettiä, että ehkä mullakin sitten joskus. Rentoa ja kodikasta. :)

Annika kirjoitti...

Jee, ne keltaisetkin on niin kauniit!

Annika kirjoitti...

On nukuttunakin, testasin justiinsa :)

Annika kirjoitti...

Ihana kommentti, kiitos tosi paljon Hurmioitunut!

Tiinakaisa kirjoitti...

Tilasin meille ne keltaiset :)

Hanna kirjoitti...

Heippa ja kiitos vinkistä! Nyt on enää lakanapaketin noutoa vaille, että pääsee pötköttelemään uusien keltapilkullisten pellavalakanoiden alle :) Vetkuttelin tilauksen kanssa sen verran, että samanväriset tyynyliinat ehtivät loppua, mutta eiköhän noihin sovi vaikka valkoisetkin...