12.10.2013

Tiskivesi kiehuuTiskivesi kiehuu, siniset tiskivadit ja vihreä kuivausteline on nostettu pöydälle odottamaan urakkaa. Tiskaaja saa katsella kyökin ikkunasta nyt syysasteripuskaa. Alkukesästä tiskimaisemassa kukkii syreeni, sitten juhannusruusu. Talvisin kattellaan kuusen ja katajan havuja.

Gloria Blog Awards lähestyy. Vihreä talohan ei ole tänä vuonna noissa tuomarikategorioissa mukana, mutta sain juuri sähköpostia että yleisöäänestyksessä tämä torppa yltää tällä hetkellä kärkikymmenikköön! Sehän tarkoittaa sitä että te lukijat olette käyneet antamassa ääniänne, siitä ISO kiitos.

Nyt olisi loppukirin aika: vielä ensi viikon perjantaihin asti ehtii äänestää suosikkiblogejaan Glorian blogikisassa. Blogeja voi äänestää kolmessa kategoriassa; sisustusblogit, ruokablogit ja tyyliblogit. Äänestäneiden kesken arvotaan kivoja palkintoja, mm. lippuja gaalailtaan. Ja kyllähän mä olisin NIIN kiitollinen jos vielä antaisitte ääniä Vihreälle talolle!

Washing dishes and looking out the kitchen window. In may the lilacs were in bloom, in june the white roses, now the last bloomers outside the window are blue asters. 
.

7 kommenttia :

 1. Meillä on mökillä keittiön nurkassa lankunpätkä. Olen niin tappi, että pitää nousta lankun päälle, jotta voi tiskata edes jotenkin siedettävässä asennossa kun vadit ovat pöydän päällä. Tiskiallasta siis ei ole ja taso on pikkujääkaapin määräämässä korkeudessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Anja, mäkin olen vähän hukkapätkä ja aina tiskatessa vähän varvistelen. Miksei ole tullut mieleen laittaa jalkojen alle jokin akanjatke...

   Poista
 2. Nuo puna-oranssit Finelin(?) kattilat on kyllä upeita.Löydettiin ladosta pari sellaista, harmi, että olivat niin ruostuneita ettei niistä ole enää kuin koristeeksi.

  VastaaPoista
 3. Love the fish : ) Is it a new one?? : )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Snullemor, it´s an old porcelain Arabia cutting board. They have been manufactured in several various colours, maybe in the 60´s or 70´s?. I found mine at a fleamarket.

   Poista