17.10.2013

Kirja-arvonta --- édition PAUMES






Japanilaisen Édition Paumesin pienet kirjat ovat riemastuttavia runsaissa yksityiskohdissaan ja virkistävässä värikkyydessään. Ei haittaa vaikka kirjan tekstit ovat suurelta osin japaniksi,  kiinnostavasti valituissa kuvakulmissa riittää katseltavaa. Ja tuttuuttakin niistä löytää, Paumes on julkaissut jo useamman kirjan Suomesta. Olen nyt selaillut tätä Suomessa marimekkolaisten suunnittelijoiden luona vierailevaa opusta uudestaan ja uudestaan - aina löytyy uutta ihasteltavaa. Niinkuin vaikka lasitaituri Anu Penttisen Nuutajärven kodin ulko-ovi jonka on kuvioinut värikkäästi itse mestari Oiva Toikka. Tai alimmassa kuvassa pilkahtava suunnittelija Sami Ruotsalaisen 50-lukulainen vitriinikaappi, jossa on hykerryttävästi samaa fiilinkiä kuin omassa aarrekaapissani.

Ja nyt arvotaan tällainen soma "Marimekko Designers - Life and creations" -kirja jollekin teistä! Arvontaan voit osallistua huikkaamalla tähän postaukseen kommentin. Pelkkä huikkaus riittää, mutta jos innostut pidemmin kirjoittelemaan niin kerro vaikka postaustoive: millaisen postauksen haluaisit Vihreästä talosta lukea?

Osallistumisaikaa on viikko, 24.10. iltaan asti. Jos kommentoit anonyyminä, keksithän itsellesi nimimerkin jotta erotut muista nimettömistä? Jätä myös halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, silloin tavoitan sinut sukkelammin jos voitat.

Arvonta järjestetään yhteistyössä Édition Paumesin kanssa.

EDIT: ARVONTA-AIKA ON PÄÄTTYNYT, VOITTAJA JULKISTETAAN TÄÄLLÄ PIAN!
.