1.3.2013

Tapettia kaupanOmasta tapetointirojektista jäi hiukan kiuruja yli, nyt ne olisivat kaupan. Kaksi rullaa 2-laatuista Birger Kaipiaisen suunnittelemaa ja Pihlgren&Ritolan valmistamaa harmaapohjaista "Ken kiuruista kaunein" -tapettia lähtee hintaan 60 euroa. Hinta sisältää postikulut Suomessa. Kahden rullan kaupan päälle tulee vielä pari lyhyttä pätkää samaa tapettia, reilu 2m ja vajaa 1m.

Eli kaksi rullaa + extrapalat yht. 60 eur, sisältää postikulut.

Tapetti ei siis ole priimaa, vaan 2-laatua. Painojäljessä ei mun nähdäkseni kuitenkaan ole ollut mitään merkittävää vikaa. Sekundakiurut (pätkä kuvassa) eivät ole meidän eteisen seinässä ainakaan silmää särkeneet eivätkä tahtia haitanneet. Myytävät rullat ovat vielä avaamattomat, joten en osaa niiden virheistä/virheettömyydestä tarkkaan sanoa. 2-laadun tapetti on kokemukseni mukaan saattanut olla rullassa parissa palassa, sellaiseen kannattaa ehkä ainakin varautua. Saattaapi olla että se onkin tapetin ainoa "vika".

Jos haluat ostaa harmaat kiurutapetit, jätä kommenttilootaan sähköpostiosoitteesi. Ensimmäisenä ostohalukkuutensa huikannut pääsee kaupantekoon.

EDIT: Ostaja löytyi!

13 kommenttia :

 1. hei olisin kiinnostunut nämä ostamaan. laitatko spostia lilla_tanja@hotmail.com

  VastaaPoista
 2. Interesting and old fashioned wallpaper!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PillePalle, it´s really pretty isn´t it? The design is by finnish Birger Kaipiainen. There´s an old wallpaper factory in Finland still makin it:

   http://www.tapettitehdas.fi/fi/tapetit/kaikki-mallit/64673

   Poista
 3. Voi kun voisikin laittaa - mutta sävyt ei vaan passaa. Tuo on kyllä ihan mahdottoman kaunis tapetti!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin pal on kaikkee hienoa mikä ei omaan torppaan passaa - niitä pitää sitten vaan ihastella etäisyyden päästä :)

   Poista
 4. Hei jos kauppaa ei josrain syystä synnykään olisin valmis myös ostamaan nuo rullat. Hitsi kun oisin ollut nopeempi...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No pirskules, tapetit meni. Jos mulla olis rullia vielä lisää niin myisin sulle kyllä!

   Poista
 5. Moro!
  Oon tuota tapettia Tapettitalon sivuilla käynyt säännöllisesti ihstelemassa. Seinätkin on jo kotona valittuna, joille jonakin päivänä tuota liisteröin! ah, ihana Tapettitalo kuin noita valmistaa :)

  Kun kerroin äidilleni tapetista, hän kauhistui ja oli sitä mieltä, että lintujen kuvat sisätiloissa tuovat huonoa onnea! Olen kyllä kuullut, että linnun lentäminen sisälle enteilee huonoa, mutta lintujen kuvien tuomasta huonosta onnesta en ole aiemmin kuullutkaan. Oletteko te?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei ole ainakaan huonoa tuuria tullut tipuista, päin vastoin varsin mukavasti on niiden ripustamisen jälkeen hurissut.

   Tai en tiiä jos ilman lintutapettia olis vielä enemmän onni myötä :D

   Poista
 6. Lotta Evelina4.3.2013 klo 18.49

  Onnea ostajalle! Teki hyvän kaupan koska nämä tapetit on todella ikiihanat! Mulla on keittiössa just nämä samat ja en oo koskaan katunut!

  Annika! Saisinko kysyä sulta vähän neuvoja? Asia koskoo sitä Kiurujen yö-tapettia joka sulla on vihreän talon makuuhuoneessa. Oon itse haaveillut tehdä samoin- eli laittaa sitä meidän makuuhuoneeseen- mutta pelkään että tuntuuko se ehkä liian tummalta??

  Meidän makuuhuone on keskikokoinen, ei niin valtavan iso, ja ikkuna on itää vasten. Eli aamuaurinko joka katoaa lounasaikoihin. Lattia on juuri nyt ruskehtava mutta tarkoitus on että siihen tulee harmaa/valkoinen sakki-ruutuinen muovimatto. Eli siitä tulee aika vaalea muttei tietenkään niin vaalea kuin sun valkoiset puulattiat.

  Vaatiko siniset Kiurujen yö-tapetit sun mielestä paljon valoa? Esim valkoisia esineitä? Oon nimittäin sitä mieltä että sä oot löytänyt tosi hienon yhdistelmän sun tavaroitten kanssa. Mulla on periaatteessa vain tiikki-huonekaluja makuuhuoneessa ja vähän jännitän sitä että jospa ne niinku "häviää" sen sinisen tapetin keskellä. Tuntuuko hullulta vai ymmärrätkö miten ajattelen?
  Mihinpäin teidän ikkuna on?
  Olisin superkiitollinen jos viitsisit antaa jonkun laisen neuvon mulle!! Tekee niin mieli ostaa ne siniset tapetit mutta pelkään jos sitä katuisi...

  T:Lotta Evelina

  VastaaPoista
 7. Lotta Evelina, meidänkin kiurumakkarin ikkunat on itään. Tapettia on kolmella seinällä niin että yksi seinä - se joka on ikkunaa vastapäätä - jäi valkoiseksi. Se seinä heijastaa ikkunasta tulevaa valoa aika kivasti eikä huone ole hämärä iltapäivälläkään.

  Toisaalta eipä ehkä haittais vaikka kaikki neljä seinää oliskin tapetoitu. Toi sininen kiurutapetti tekee huoneeseen semmosen ihanan tunnelman ja ei sitä valkoisuutta ja valoa siellä niin kaipaakaan. Ja teak-kalusteet menee sinisen kanssa varmaan just hyvin!

  VastaaPoista
 8. Tuhannet kiitokset Annika!!

  T:Lotta Evelina

  VastaaPoista