11.2.2013

Menneen talven lumia
Sisustuslehdet huutelevat erilaisten vihreiden sävyjen trendikkyyttä, mutta mä vetelehdin vielä edelliskauden muotivärissä. Sininen, ja erityisesti koboltinsininen on nyt kuumaa hottia kyökin pöydän vaihtuvissa asetelmissa, joita laadin laiskasti komerosta löytyvistä astioista. Justiinsa hienoa sävyä löytyy Gunvor Olin-Gönqvistin Köökki-sarjasta ja Anja Jaatinen-Winquistin Pajusta, molemmat käsinmaalattua Arabiaa. Tuleehan sitä vihreää tähänkin torppaan sitten pihan täydeltä, kevväämmällä.

These old Arabia porcelains have just the right hue of blue to fit my cobalt still life on the kitchen table. Trendwise I might be a year late,  I should be craving green this season according to decor magazines.


8 kommenttia :

 1. trendikäs ta ei...nämä astiat on kauniita kuin korut ja aina yhtä upeita :)

  VastaaPoista
 2. Sinisen ikuisuusystävänä samoin kuin viherkasvien ystävänä on todettava, että vihreää tulee kasveista riittävästi. Jos sisustaa vihreällä liikaa, tulee tunkkainen tunnelma. Tämä lausunto riittää varmaan siihen saakka, kun näen jotain ihanaa vihreää. Ei kun joo, näin on näreet, kannassani pysyn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja muotiväri minttu, se on jo kohta sou lääst siisön. En silti kiistä, etteikö se kiehtois mua kesäfarkkujen värinä, mutta nyt puhutaan kodista :)

   Poista
 3. Fb puolella otsikko Perässähiihtäjän värikartta sai minut nauramaan (hammaslääkäri puudutuksesta huolimatta).
  Minusta tuo Arabia koristemaalaussininen ja nuo pinkit ovat aivan loistava yhdistelmä. Trendejä on kiva haistella, mutta kotiin tulee vain hyviä väriyhdistelmiä. Ja sehän tietysti riippuu tapauksesta ;).
  Ajatella että vielä 70-luvulla sai vielä käsinmaalattuja astiastoja.

  VastaaPoista
 4. Astioissa sinivalkonen on kyllä aina ihaninta! Ja no sininen kyllä hyvin monessa muussakin asiassa, vaatteissa ainakin. Keväisin ja kesäisin vihreä hyökyy yli niin kovalla voimalla että ainakin minä saan sitä silloin yliannostuksen... Että hyvä vaan ku menee sillä millä tykkää, muotiväreistä välittämättä! (Tosin aina on kivaa kun omat lempparit tulee muotiin ja kaikkea kivaa on tarjolla koko ajan!)

  VastaaPoista
 5. Näin se on - sininen jyrää täälläkin : D

  VastaaPoista
 6. Beatiful:)
  I looove your blog btw ^^
  Have a good one!
  //Karoline//

  VastaaPoista
 7. Trendiväreistä ei todellakaan kannata välittää liikoja. Muuten koti näyttää jo muutaman vuoden päästä ihan liikaa "sen ajan tuotteelta". Totta kai trendejäkin on kiva välillä seurata, jos ne sopivat omaan makuun.

  VastaaPoista