3.2.2013

NipsulamppuSoma pieni nipsulamppu on justiinsa hyvä sängynpäätyyn yövaloksi. Se löytyi osto- ja myyntiliikkeestä reilulla kympillä ja muistuttaa vähän jotakin sympaattista sientä. Mies jo omi sen mökillä omalle puolelleen sänkyä ja lukee sen valossa illalla veekaseja. Metallisen lampun on valmistanut Valinte.

This thrifted old lamp reminds me of a mushroom. It´s just perfect for reading magazines in bed at night.16 kommenttia :

Anna kirjoitti...

Onpa söötti! :)

Merja kirjoitti...

Söpö. Valinte on kyllä tehnyt monet hienot lamput aikanaan.

Hyvä Mieli kirjoitti...

Minulla oli lapsena tuollainen lamppu. Sitä kutsuttiin nukkumatiksi;) En tiedä, oliko se oma keksimä nimi vai jokin nimitys kyseiselle lampulle?

Moon to Moon kirjoitti...

Love this xx

Ruusa kirjoitti...

Hih, söpön värinen! Viime kesänä mun eteen tupsahteli näitä vaikka missä väreissä. :) Tuon värin olisin voinut mukaani ottaakin :D

♀fox kirjoitti...

Oi ku ihana!!! <3

jEnNi kirjoitti...

Oj, mulla on samanlainen, mutta oranssi. Täytyykin etsiä se jostakin ja laittaa esille. Vallan olen koko lampun unohtanut. Kiitos muistutuksesta!

Anna kirjoitti...

Meillä tämä Valinten nipsuvalaisin on nimeltään tinasotamies. Nimitys on tullut tuosta lampun hatusta, se kun muistuttaa kypärää :) Pikkunipsu on juuri nyt varastossa odottamassa paikkaansa, mutta hyllyn reunalla valaisee suurempi samanlainen, jonka hatun halkaisija on n. 13 cm.

Maire kirjoitti...

Hän on söpö! Ja kivasti otettu kuva.

anne kirjoitti...

Löytö! Niin suloinen lamppu. Samantapaista olen katsellut kirppareilta, uusiotoreilta ja huutokaupasta, mutta tuloksetta. Nyt minulla on sellainen lampun metsästys, kun en tahdo ns. uutta ostaa vaan jonkun söpöläisen ja vanhan.

Annika kirjoitti...

Hauska nimi! Toi mun sotamies taitaa olla tuota isompaa mallia myös, hatun koko on samaa luokkaa.

Annika kirjoitti...

Kiitti Maire!

Annika kirjoitti...

Kattelin just Huuto.netistä noita ja olivat aika paljon hintavampia kuin ne mihin kirppiksillä oon törmänny. Kirppiksellä on ollu jopa muutamalla eurolla. Kyllä ne tulee vielä sua vastaan!

Annika kirjoitti...

Nukkumatti :) Tuo on kyllä aika ilmeikäs lamppu, ei ihme jos on herättäny nimen keksimisen intoa.

Annika kirjoitti...

Thank You, Moon to Moon!

Annika kirjoitti...

Mitähän kaikkia värejä onkaan olemassa. Semmosia metallinhohtovärejä oon ainakin nähnyt aika monta, tämmösiä vaaleita värejä ehkä harvemmin.