18.12.2011

Perinteinen maaseutumatkaTeimme ystävän kanssa jo toisen kerran vuotuisen, talvikuukausien kirppistely- ja maaseutumatkan - sovimme että voi jo puhua perinteestä. Perinteen mukaan mökkimatkalla kolutaan pikkupaikkakuntien kirpputoreja ja sitte syödään hyvin ja nostetaan malja tehdyille löydöille. Isutaan kyökissä, kuunnellaan iskelmäradiota ja katsellaan kun ulkona toivottavasti sataa hiljalleen lunta. Lumisade tuli kuin tilattuna tälläkin kertaa, vaikka kaupungista lähtiessä räimi uhkaavasti vettä.

Kyökin pöydällä onkin reissun löydöistä osa, laitan niistä pian tarkemmin kuvia. Löytöjen joukossa oli vielä pari joululahjaostostakin, nyt alkavat olla kaikki tarvittavat lahjukset hankittuina.

The annual winter flea market trip to the countryside has maybe become a tradition: my friend and I went on it for the second time already.

6 kommenttia :

 1. supersupersuper hieno tuo lumikuva!

  VastaaPoista
 2. Hmmm... voisitko joskus tehdä jonkun listan suosimistasi kirppiksistä. Voisi tulla sitten saalistamaan apajillesi. :) Mahtavia löytöjä, taasen!

  VastaaPoista
 3. Tiina, mikäpä ettei, laitan aatoksen korvan taa :)

  VastaaPoista
 4. Hei!

  Osaisitko kertoa mikä tuo ensimmäisessä kuvassa oleva kynttilälyhty on? Siis se missä palaa tuikku. tosi kaunis! niinkuin muutkin kuvasi :)

  VastaaPoista
 5. Moi Helena, lyhty on kirppislöytö sekin, tuossa postauksessa lisätietoa: http://www.divaaniblogit.fi/blogit/vihreatalo/2010/10/25/hitti-tai-huti-samapa-tuo/

  Ja kiitos :)

  VastaaPoista