30.6.2009

Lepolasse


Vinttiä penkoessa löytyi hieno vanha aurinkotuoli. Joku lienee joskus istunut alkuperäisen, haaleamman punaisen kankaan läpi, sillä persusksen kohdalta on siihen ommeltu kirkkaamman punainen korjauspala joka tekee tuolista hauskasti raidakkaan.

7 kommenttia :

 1. Meillä oli tuollainen! Se meni aika usein kootessa uudestaan linkuun. Piti äkkiä hypätä siihen sisälle, ennen kuin jompi kumpi päistä lopsahti alas. Ja jos kumartui ottamaan jotain, pääty tuli perässä.

  VastaaPoista
 2. Onpa ihana tuoli! Ja toisin kuin Outi, en ole koskaan nähnytkään moista.

  VastaaPoista
 3. mun vanhemmilla tai mummilla on myös tuommoinen! :D muistan monet kamppailut juuri tuon levällään pysymisen kanssa ;)

  ja muistan myös ne lapsuuden hellepäivät kun uimasta nousseena äkkiä meni märän pyyhkeen kanssa kuivattelemaan tuolle, hörppi siinä mehut ja söi jätskit, nukahtikin hetkeksi...

  ihania muistoja toi sinun tekstisi ja kuvasi mieleen, kiitos!

  -mirka-

  VastaaPoista
 4. se on ollut mieluinen ja kovassa käytössä :)

  VastaaPoista
 5. Meillä oli tuollainen myös lapsuuden mökillä. Se oli joskus ollut oranssi,mutta aurinko haalisti sen melkein valkeaksi. Tuli aivan mökkiäänet mieleen kuvaa katsoessa.

  VastaaPoista
 6. Valokuvista päätellen myös meidän kotona on ollut noita.

  VastaaPoista
 7. Kovassa käytössä on tuolikaunokki ollut näillä helteillä, ilmeisesti ainakin vuosikymmenen tauon jälkeen. Minäkin muistan tuon linkkuunmenemisen lapsuuteni aurinkotuoleista. Äiteekö se sitten neuvoi että ensin jalat auki ja sitten vasta muut - ja vot loppui kamppailut! Aurinkotuolissa on jäljellä vielä tarrat joista käy ilmi että se on made in Pietarsaari, Suomi.

  VastaaPoista