1.12.2008

Ärsykehaaste

Jutta haastoi kuvien kera kertomaan kodin ärsyttävimmästä kohdasta. Kodiksi kelvannee kesäkotikin, joten vihreän talon eteinen pääsee esittelyyn. Tunnen suurta sympatiaa kyllä Jutan kellariangstiakin kohtaan, onhan omanikin kuin pommin jäljiltä - yhtälailla olisin voinut kertoa kauhukellarista minäkin. Vaan olkoon vuoro eteisen!

Tambuuriin en ole vielä koskenut remonttiaikeissa lainkaan, lattialla on edelleenkin talon edellisten omistajien räsymatto joka on pesty varmaankin hyvän matkaa parikymmentä vuotta sitten. Lattialaudat on muinoin maalattu vankilanharmaiksi ja maali on suurilta osin kulunut/pinttynyt tunnistamattoman likaiseksi. Pinkopahvit ponnistelevat irti seiniltä ja sekalaisia remonttivaatteita kannattelee universumin rumin naulakko.

Mutta kun oikein rajaa katseensa ulkopuolelle epäesteettisyyden, on eteisessä jotain viehkoakin. Kauniin vihreä vanha tapetti, simppeli opaalilasinen valaisin, hienot valokatkaisijat ja oviaukkojen leveät listat. Ehkei tarvitakaan muuta kuin valkoista maalia kattoon ja lattian fiksaus?Ja halukkaat, osallistukaahan haasteeseen: Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen. Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidän ärsytyksiään (minä haastoin nyt kaikki :).

2 kommenttia :

  1. Kuulostaa niin tutulta tuo kellaritouhu. Meilläkin revittiin ensimmäisenä kellarista kaikki lahonnut ja homehtunut puu ja ties mitä sinne oli rakennettu. Jäljelle jäi vain betoniseinät ja -lattiat. Kylpyhuone/sauna saatiin onneksi nyt rakennettua uudelleen, päästään testaamaan eka löylyjä :)

    Eteinen on oikein viehkeä! Täytyy vain keskittyä olennaiseen ;)

    VastaaPoista
  2. KATEUS, teillä on jo sauna! Mietin tässä juuri miten onnistuu peseytyminen joulunpyhinä. Kaivossa on vettä ja hellalla sitä voi lämmittää, siitä eteenpäin on kaikki vielä epäselvää :) Oi ollapa meilläkin jo sauna...

    VastaaPoista