8.12.2008

MaanantaiMaanantaiväsymystä. Keittiön terästaso on noudettu ja odottaa perillekuljetusta, kokoamista ja puleerausta. Samojen toimenpiteiden tarpeessa taitaa olla tämä syysuupunut blogistikin :) Pari viikkoa vielä, sitten asetun painavan täkin alle vihreään taloon ja luen kasapäin sisustuslehtiä ja letkeää kirjallisuutta. Nousen sängystä ainoastaan hakeakseni jääkaapista siipaleen sinappihunnutettua kinkkua.

Yläkerran makuuhuoneen valkoinen yöpöytä on löytynyt joskus markka-aikaan muistaakseni Helsingin Forumin kirppikseltä.

8 kommenttia :

 1. Yläkuvassa kaikki on niin kaunista. Pöytä on upea, kuten pilkottava sänkykin. Ja nuo seinät.!

  VastaaPoista
 2. Ja tuo puulaatikko! Ihana! ANna vinkki, mistä saisiin noita lisää? Hamstraan kaikkia vanhoja laatikoita, muttei niiitä ole ikinä tarpeeksi.. IHANIA!

  ja IHANA blogi sinulla! :-)

  VastaaPoista
 3. Voi mitä löysin!!!!Luin ja katselin äsken blogisi läpi kun olisi oikeasti pitänyt aloittaa lanttulaatikon teko:)!!!!
  Siis minäkin asustan rintamamies taloa mutta en tuollaista missä on juuri oikeat ainekset käytetty jo alunperin rakentamiseen niinkuin lautalattiat!!!ja todella kauniisti ja taidolla olet sisustanut ja remontoinut!!!

  Noista valkoisista kaapeista aijon napata idean meillä kun on hakusessa uusi kaappi tai vastaava mutta uutta sopivan kokoista ei löydy kun meillä on senttimetreistä tila tällä hetkellä kiinni:)(tulevaisuudessa toiv.lisää)
  Minä innostuin valtavasti kaapit nähtyäni mutta toivottavasti puuseppä miehenikin innostuu kun mitään kunnollista verstasta(alusta on) ei ole niin hän varmaan yrittää tyrmätä ideaa!

  tulen varmasti uudelleen katselemaan ihania kuviasi ja juttujasi!

  Iloista joulun aikaa!
  Anu

  VastaaPoista
 4. Oujee mitkä seinät - tajusin juuri haaveilevani vastaavista. Joulupuuhasikin vaikuttaa ihanan rauhallisilta!

  VastaaPoista
 5. Anni, loota on Lahdesta kirppikseltä. Lahti on (ainkain ollut) mahtava kirppiskaupunki; hyviä löytöjä sopuhintaan. Ostikohan siskonikin sieltä tuollaisen puulootan? Sitten jo uskaltaisi sanoa että niitä on Lahdessa tiheästi :)

  Anu, kiitos ihanasta kommentista, tule toki uudestaan!

  VastaaPoista
 6. Sisko osti Lahden Leipätuote puulootansa mäntsälästä... eurolla ;-)

  VastaaPoista
 7. Oijoi ko ihana toi laatikko!

  VastaaPoista