10.1.2024

Podcast-vieraana

Arabian Fiesta-kaakaokuppi

Olin taannoin Tytti Kontulan vieraana mainiossa Kulutusjuhla-podcastissa juttelemassa vintage-astioiden keräilystä ja löytämisestä. Podcastissä Tytti jututtaa henkilöitä, joille käytetyn ostaminen on elämäntapa, ja koko sarjan juju on osoittaa, että kaiken voi hankkia käytettynä.

Mun jaksossa puhuttiin siis vintage-astioista ja niiden keräilystä - millä perusteella ja mistä niitä etsin ja löydän, mitkä on mun suosikkikirppiksiä ja osto- ja myyntiliikkeitä, millaisia astioita kerään, ja niin edelleen. Jakson voi kuunnella tuolla: https://kulutusjuhla-kaiken-voi-hankkia-kaytettyna.simplecast.com/episodes/sisustusarkkitehti-annika-meder-jos-haluaa-tehda-astialoytoja-pitaa-olla-ahkera-STGu16aM

Hypistelemme siinä samalla jutellessa Tytin kanssa mun astia-aarteita ja tuumasin, että voisi olla kiva myös nähdä miltä näyttävät nuo esineet, joista puhe on. Tässä postauksessa siis podcastiin "kuvaraita", joissa mainitut esineet ovat siinä järjestyksessä, jossa niistä podcastissä puhumme. Kaikki alkaa Fiesta-kaakaokupista. Laitahan podcast siis soimaan ja selää kuvia eteenpäin sitä mukaa kun niistä höpistään!


Saara Hopean Veikko-olutlasit

Saara Hopean Mehusetti

Nanny Still Sulttaani -malja ja viinilasi

Kaj Franckin harmaa kaadin 1615

Heikki Orvolan Finella-vesipannu

Gunvor Olin Grönqvistin Löyly-mukit / Arabia

Arabian Fasaani-sarja, kuvassa suuri taikinkulho.

Arabian syvät Puketti-lautaset / Raija Uosikkinen

Riihimäen lasin "Lumihiutalelasi" (oikealla)

"Bensiskristallilasit"

Marimekon Artturi-lasit

Kumelan lasin vaaleansiniset lasit / Sirkku Kumela-Lehtonen

Opaalilasinen kirppislöytökannu (tunnistamaton)

Arabian Viola-koristelautaset / Birger Kaipiainen


1 kommentti :

  1. Olipa mukava kuunnella tämä juttu ja samalla katsella tänne keräättyä kuvakollaasia jutussa esitellyistä astioista. Kiitos myös hyvistä kirppisvinkeistä.

    VastaaPoista