21.8.2019

Kirppislöytöjä suoraan ystävien kaapeista

Viime aikoina olen tehnyt hyviä kirppislöytöjä suoraan ystävien kaapeista. Koska tavaroiden kierrättäminen on nykyään niin ilahduttavan arkipäiväistä, voi ihan hyvin siellä ja täällä kyläillessä suoraan kysellä mitä olisi seuraavaksi lähtemässä kirppiskasaan tai olisiko jollekin tietylle tavaralle tarvetta. Ihanan mutkatonta!

Kannattaa siis eritoten avata kaveripiirissä suunsa jos on jotakin tiettyä tarve-esinettä vailla. "Tarvitsisin kotiin pari pientä dippikippoa ja pari pienehköä kulhoa joissa voisi sekoitella kastikkeita, olisko ylimääräisenä mitään sellaista?" Tällaisen kyselyn tuloksena ostin muutamilla euroilla nämä hauskat meksikolaiset käsinmaalatut keramiikkakulhot, toiset Stellalta ja toiset Mikolta. Ne ovat olleet heti kovassa käytössä ja voimakkaine kuvioineen sopivat hauskasti monenlaisiin kattauksiin.

Aina ei tietenkään heti lykästä: olen kysellyt tavallista metallista lävikköä jo vaikka kuinka monen keittiöstä, mutta ei ole vielä tärpännyt. Mutta kyllä vielä osun sellaiseenkin kyökkiin jossa ylimääräinen lävikkö mua odottaa!

Ystävien komeroista kirppistely on saavuttanut ystäväpiirissä sellaisenkin tason että on alettu tehdä ENNAKKOVARAUKSIA siltä varalta että joku hieno tavara vielä jonakin päivänä käy omistajalleen tarpeettomaksi. "Jos olet joskus luopumassa tuosta niin muista mun nimi." Tämäkin metodi on tuottanut tulosta ja kauppaa on menestyksekkäästi tehty, vaikka alunperin ei oltukaan mitään myymässä.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti