4.8.2014

Puuterinvärinen kaappi
Niin se sai yläkerran makuuhuoneen kaappikin uuden puuterinvärisen maalin pintaansa. Koko huoneen valon väri muuttui jotenkin mukavan puuteriseksi samalla. Aiemmin kaappi oli harmahtavan violetti ja kammarissa kylmempi yleisfiilinki sen mukaan.

Taitaa olla jo tuon kaapin neljäs maalikerros - eikä varmastikaan viimeinen vielä tämäkään. Mutta sen verran kaunis sävy on että kyllä varmaankin jokusen vuoden tuollaisena pysyy.

New nude rose paint on the cupboard in the upstairs bedroom.


6 kommenttia :

 1. Kaunis kaappi ja todella kiva sävy. Mistähän nuo posliiniset nupit ovat? Juurikin moisia olen etsiskellyt meidän tuunauksen alla olevaan piironkiin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rimma, nuo nupit on hankittu joskus vuosia sitten ulkomaanreissulta. Mutta samanmoisia voisi löytyä Indiskasta tai Tigerista.

   Poista
 2. Jännää, miten noinkin pieni asia voi muuttaa koko huoneen fiiliksen. Ei aina uskoisi, mutta tottahan se on. Ja kun vielä ymmärtäisi mitä kannattaisi muuttaa missäkin huoneessa tunnelman muuttamiseksi parempaan. :)

  VastaaPoista
 3. Tuo on todella nätti väri ja se sopii varsinkin hyvin makuuhuoneeseen! Hyvä idea maalata kaappi tuolla värillä! Nuo puuterivärit tapaa antaa semmoisen rauhallisen tunnelman huoneeseen. Onko tämä yläkerran makuuhuone lempimakuuhuoneesi jos vertaat Kiurujen yö-huoneeseen? Käytättekö Kiurujen yö-huonetta enemmän vierashuoneena?
  T:Lotta Evelina

  VastaaPoista
 4. Ihana tuo vaaleanpunainen sävy! Innoittamanasi suunnittelen maalaavani keittiön pinnatuolit samalla sävyllä :)

  VastaaPoista
 5. Ohhoh, hurja muutos! Ihana! :)

  VastaaPoista