12.5.2014

Käy peremmälle --- olohuone ja makuuhuone

 

Taloturnee jatkuu alakerrassa. Nyt pyörähdetään olohuoneessa ja kurkataan sieltä makuuhuoneeseen. Olohuoneen värit ovat mun suosikit ehkä koko talossa: sinappia, kultaa, vaalenapunaista, viileää minttua ja murrettua kellanvihreää. Ja räsymatoissa on tietenkin sitten vielä väri jos toinenkin, justiinsa sopiva sekamelska joka kuitenkin kummallisesti sopii yhteen. Makuuhuonetta määrittää Birger Kaipiaisen voittamattoman ihana Kiurujen yö -tapetti kaikessa sinisyydessään. Se tekee kammariin ihanan tunnelman.

Mökillä sisustaminen on sujunut niin että huonekaluiksi on valittu ne jotka ovat tulleet vastaan ja väreiksi on valittu ne jotka on tehnyt mieli.

House tour continues, now livingroom and bedroom. I especially love the colours in these rooms. Mismatched but still somehow harmonious.12 kommenttia :

Maallinen vaellus kirjoitti...

Aivan mainio tuo variksesi. Mulla asuinkumppani haaveilee täytettyjen eläinten harrastamisesta ja aina mielessäni kiroilen sitä. Kohta on paikat täynnä metsoja ja muita. Mutta nyt näytit minulle, että silläkin harrastuksella voisi olla puolensa.

Ane / Tekemisen maku kirjoitti...

Eka kuvakulma olkkarista on mun suosikki! Viihtyisän näköistä! :)

Annika kirjoitti...

Ane, niin munkin :)

Pieni Lintu kirjoitti...

Oi ihanuus!

Susanna kirjoitti...

Kyllä on kaunista, oi ihanuutta :)

Enne kirjoitti...

Jotenkin jännällä tavalla tuo olohuoneen värimaailma synkkaa kyllä ihan täydellisesti yhteen! Varis kruunaa kokonaisuuden. Ja mikä valo ikkunoista tulviikaan!

Nalle kirjoitti...

Alin kuva lumosi minut, varsinkin tuo tapetti.

Piia kirjoitti...

Kaunista!! Kiurujen yö tapetti on ihana. Meillä oli sama tapetti keittiössä, mutta kuopukseni pisti sen uuteenuskoon joten siitä luovuttiin :(

Anonyymi kirjoitti...

Onko tuo alin tapetti Pihlgren&Ritolan Juhannusruusu??Mä haluuun sitä,se näyttää niin ihkulta!
Tiitu

E kirjoitti...

Olen joskus ennenkin kommentoinut varmaan tänne näin, mutta sanonpa jälleen: Vihreä talo on minun ja mieheni esikuva omasta vapaa-ajan kodista haaveillessamme. Kiitos siis jälleen ihanista, inspiroivista kuvista!

Annika kirjoitti...

Kiitos ihanasta kommentista, E. Toivottavasti teidän haave pian toteutuu :)

Annika kirjoitti...

Juu se se on!