2.2.2010

Tapetteja, tapetteja

 

Haaveilen kaupungissa seinällisestä tapettia. Kävin hypistelemässä Sandersonin ja Cole & Sonin tapettikirjoja ja nappasin mallit Sweet Bay:stä  ja Orchidista. Kauniita tapettimalleja tuntuu olevan loputtoman paljon, miten niistä osaa yhden valita?

 

27 kommenttia :

 1. Minä en osaa ollenkaan valita tapetteja, se on ehkä yksi maailman vaikeimmista tehtävistä.

  VastaaPoista
 2. Tuo musta on kyllä aikkas upea!!

  VastaaPoista
 3. Samat sanat kuin Kirjailijatar. Olen tosi huono päättämään yhtikäs mitään. Saatikka tapetteja. Juutuin noille ihanille tapettisivuille, toinentoisiaan ihanampia vaihtoehtoja. Olen juuri suunnitellut tapetoivani (lue: mieheni tapetoivan) ruokailutilan yhden seinän, mutta valinta tulee olemaan vaikea...

  VastaaPoista
 4. On olemassa kyllä liian monia ihania tapetteja! <3 Tuo eka on UPEA!

  VastaaPoista
 5. Olen ihastellut tuota mustaa kanssa. Se on aivan mielettömän kaunis tapetti. Valitettavasti meillä on niin pimeää muutenkin sisällä, että luulen, että suhde jää kaukorakkaudeksi.

  Meillä on juuri tehty valintoja näiden kesken http://kniinkuinkoti.blogspot.com/2010/01/valintoja-valintoja.html

  VastaaPoista
 6. Hei Annika,
  aikaisemmassa postauksessa kaipasit tanskalaisen kommentoijan blogiosoitetta. Se on http://www.katrineny.blogspot.com/.

  VastaaPoista
 7. Olen tasan kerran valinnut tapetin ja se tuntui hirveän vaikealla! Lopulta se sujuikin päivässä miehen kanssa luuhatessa tapettikirjoja läpi, sitten mentiin syömään ja sitten se oikea löytyikin vaivatta :) eli hyvä ruoka, parempi mieli, paras tapetti!

  VastaaPoista
 8. MUSTA!!!HETI!

  VastaaPoista
 9. Poikkean nähtävästi rivistä ja äänestän sitä toista, eli ei mustaa :) On se mustakin hieno, lienee huoneen koosta kiinni sitten sulkeeko liikaa. Jotenkin se kirkas kukkanen toisessa tapetissa hyppäsi sydämelle, en osaa tarkemmin selittää..

  Tämä tapettien valinnan vaikeus tuntuu leijuvan monen yllä, kevät siis tekee tuloaan ja päässä alkaa muhia erilaisia haaveita uusista puitteista, se on ihanaa!

  VastaaPoista
 10. Todella kauniita molemmat! Onko aikeenasi laittaa tapetti jokaiseen neljään seinään, vaiko vain tuohon yhdelle seinälle? Tuossa mustassa on kaunista, eleganttia itämaisuutta. Valkea taas toimii valoisuutensa ja raikkautensa puolesta. Sen voisin kuvitella ympäröivän koko huonetta, kun taas musta voisi olla koko huoneessa hieman painava.

  VastaaPoista
 11. Minusta tuo alempi,vaaleampi on ihana,mutta laittasin sen vain tuolle sänkyseinälle..:)

  VastaaPoista
 12. Musta on aivan upea! Kuvion takia sänky kuitenkin erottuu seinästä ja tuo valkoinen valaisin tulisi todella hyvin oikeuksiinsa seinää vasten. Jos esim. yhdelle seinälle, jotkut mustat satiiniset verhot olisivat aivan upeat, mutta jos kaikille seinille valkoiset nousisivat todella upeasti esille siitä. Lisäksi itse tykkään sellaisista "lämpimistä/pesämäisistä" huoneista ja tuolla tummalla saisi huoneen tuntumaan kutsuvalta pesältä. Kunhan muistaa vain paljon erilaisia valaisimia (yleisvalo, kohdevalo, yöpöydän valot, nurkassa jalkalamppu), jottei musta huone tuntuisi pimeältä.

  Mutta päätöshän on sinun... =) Oikein ihanaa helmikuuta sinne suunnalle!

  - Jaana "Kainuunkadulta"

  VastaaPoista
 13. Ei mitenkään. Se on ihan mahdoton asia. Minulla tapetit jäävät aina ostamatta, koska en osaa päättää. Nuo molemmat muuten kuuluvat siihen minunkin "arsenaaliini"; joukkoon tapetteja, joista en saa päätettyä. Parempaa onnea sinulle! :)

  VastaaPoista
 14. Musta on on enemmän mun makuuni, mutta se ei tee oikeutta tuolle sängyll -lampuille kylläkin.

  Sänky sitä vastoin korostuisi todella hienosti tuota vaaleampaa tapettia vastaan, vaikka muuten se tapetti onkin vähän pliisu.

  -Unni-

  VastaaPoista
 15. Täälläkin tuo musta saa huokaamaan! Tapettien valitseminen on vaikeaa, toisilla se onneksi käy kuin leikki, toivottavasti kuitenkin kuulut tuohon jälkimmäiseen ryhmään!

  VastaaPoista
 16. Molemmat tapetit ovat hienoja, minuun kuitenkin vetosi enemmän alempi tapetti. Se on raikas ja kauniin värinen.
  Alina

  VastaaPoista
 17. Great with a summary on English. In this post i guess you have to choose wallpaper....we would go for the black....thats a statement. We also want a summerhouse in Finland, but maybe thats just too far away.

  VastaaPoista
 18. Tapettien valitseminen on vaikeaa! Hyvänkokoiset näytepalat olet saanut, onko ne aina tuon kokoisia?

  VastaaPoista
 19. Heips!
  Ehdottomasti tuo vaaleampi!

  Itsekin pähkäilin pitkään yhden seinän kanssa, mutta sitten se mitä ihan ekaksi olin katsonut oli se minkä valitsimme.

  ingrid

  VastaaPoista
 20. Molemmat tapettivaihtoehdot ovat aivan upeita eli et mene vikaan valitsit kumman tahansa... =)

  VastaaPoista
 21. Kummatkin on hienoja ja vaikka musta on minusta hieno sisustusväri, on tuo Cole& Sonin vaaleampi jotenkin klassisempi, tyylikkäämpi ja ehkä aikaa paremmin kestävä.

  VastaaPoista
 22. Olipas hyvä että tavattiin - muuten en olisi välttämättä tänne eksynyt. Se olisi ollut suuri menetys.

  Huikee lamppu, btw.

  VastaaPoista
 23. Toi Peony place on mun ehdoton suosikki. Onhan tuo musta se? Joskus vielä ostan sitä johonkin vaikka viime tapettiprojektissa en raaskinut.

  VastaaPoista
 24. No olinpa unessa vielä...Eihän se ole peony place ja se lukeekin tuossa :) Silti se on hieno!

  VastaaPoista
 25. http://www.tangletree-interiors.co.uk/wallpaper/nina-campbell/birdcage-walk/peony-place/

  VastaaPoista