29.3.2009

Pikainen visiittiKävimme siskon kanssa päiväseltään pyörähtämässä maaseudulla. Tarkoitus oli viedä vihreään taloon autollinen tavaraa ja käydä matkan varrella muutamilla kirpputoreilla - molemmat onnistuivat lumipyrystä huolimatta. Eteeni osui mahtava löytö eräällä pienellä kirppiksellä: kaksi miltei käyttämätöntä Familonin täkkiä 70-luvulta. Itseasiassa tismalleen samanlaiset kuin jo aiemmin omistamani täkki, mutta väreiltään kirkkaammat ja kulumattomat. Kuvassa alla käytössä haalistunut täkki ja päällä uudet aarteet. Kahdeksan euroa hyvin tuhlattu!

Talossa oli kylmää ja kosteaa. Teki mieli tehdä hellaan tuli ja jäädä taloksi. Ei auttanut, kiireet kaupungissa pakottivat hyppäämään autoon ja jättämään vierailun lyhyeksi. Matkaraportti ja lisää kuvia siskon blogissa.

3 kommenttia :

 1. Ihanat täkit olet löytänyt! Kävin siskosi blogissa aiemmin ja hän mainitsi siellä sinun tehneen jonkin upean löydön kirpparilta. Olen sitten käynyt täällä moneen otteeseen kuikuilemassa, että mitä löysit. :)

  VastaaPoista
 2. Ihana vihreä talo! Löysin blogisi annunjaliinun ja pilvitarhan kautta. Vuosi 2008 on jo kahlattu läpi ja huomasin että olet aloittanut blogisi mun synttäripäivänä :-) Muistan myös kaupunkikotisi esittelyn Trendissä ja ihastelin silloin sitä.

  Terveisin Leenamari, Rintamamiestalo asukki vuodesta 2003

  VastaaPoista
 3. Minä niin ihailen näitä täkkejäsi. Tuolla alempanakin kaunis vihreä täkki.

  VastaaPoista