22.3.2009

Sauna tilattu!Saunasuunitelmat vauhdittuivat kun vastaan tuli vastustamattoman edullinen tarjous. Toivottavasti halpaan hintaan ei ole koira haudattuna. Eihän se aivan Aarno Ruusuvuoren saunan veroinen ole - mutta varmasti hieno, kunhan saan sen pintaan silpaistua umpimustan maalin. Ja sisälle valkoista. Ja saippuakupitkin on (kiitos siskon), enää puuttuvat kirkasväriset, kukikkaat emalivadit.

Palapelin osaset kipataan vihreän talon pihaan toukokuussa, silloin luvassa rakennusraporttia.

5 kommenttia :

 1. Olen jo monta kertaa ollut lukevinani otsikon "Siunattu tila!" Onhan se saunan odotuskin yhtälailla iloinen perhetapahtuma,joskin odotusaika on lyhyempi :)
  Onnea siis saunan johdosta!

  VastaaPoista
 2. Hei, eksyin tänne tänään ensi kertaa ja ihastuin heti tunnelmaan.

  Onnea vaan saunanrakentamiseen! Kasasimme viime kesänä parikin hirsipakettia. Se on tosiaan kuin tosi isoilla legoilla leikkimistä, ohjeiden mukaan vaan mentiin... Musta ja valkoinen ovat värit meilläkin, kuvat löytyvät blogistani, jos kiinnostaapi.

  VastaaPoista
 3. Hei, eksyin tänne kaverini blogista, hänen seurailen-listan kautta.

  Aivan ihania kuvia! Ja toi rintamamiestalo, en edes voi sanoin kuvailla miten hienon upea se on ja sisustus sitäkin kauniimpi! Tsemppiä saunan rakentamiseen!

  VastaaPoista
 4. Ja kadehdittava ihana yksiökin sulla;)

  VastaaPoista
 5. Saunahan se siinä, miien kestä. Ei malta odottaa, että päästään _lämhäyttään_ se koko maailman tiedon ja taidon ja elämän tarkoituksen löytymisen tyyssija.

  VastaaPoista