14.8.2008

Seilaavat esineet

Näkymä olohuoneesta makuuhuoneeseen, keskeneräisen lattian ja epämääräisten jatkojohtojen kaltaiset epätoivotut asiat rajattu kuvan ulkopuolelle.

Toistaiseksi kokovalkoisen olohuoneen huonekalut ja muut esineet seilaavat kulloisenkin remonttitilanteen mukaan paikasta ja huoneesta toiseen. Sinapinkeltaiset samettiverhot ovat siirtyneet toiseen ikkunaan, valkoinen kaappi vastakkaiseen nurkkaan. Sänky ja lipasto ovat jo muuttaneet yläkertaan valkoistakin valkoisempaan makuuhuoneeseen, siitä kuvia ehkä alkuviikosta; suuntaan viikonlopuksi maaseudulle ja yritän räpsäistä muutaman salonkikelpoisen otoksen.

2 kommenttia :

  1. Löysin juuri blogisi, ja jään mielenkiinnolla seuraamaan mitä jatkossa tulee. Teet juuri sitä mistä itse unelmoin. Toistaiseksi rahkeet eivät riitä, mutta ehkä joskus. Onnea kodillesi!

    VastaaPoista
  2. Kivaa jos luet toistekin! Aika pienellä budjetilla täällä mennään, talo on melko kaukana Helsingistä eikä siksi maksanut hirveästi ja remonttia tehdään sitä mukaa kun on varaa. Minäkin ajattelin ensin ettei ole rahkeita, mutta sitten onneksi uhkarohkeus voitti...

    VastaaPoista