24.2.2015

Kaupunkiasunto myynnissä Maalla on rauha maassa ja vihreä torppa pysyy sijoillaan. Mutta kaupungissa on tullut levottomat jalat ja tekee mieli asuntorintamalla uusiin seikkailuihin. Meidän rivitaloasunto Itä-Helsingissä on myynnissä ja tulevia kotikuvioita hahmotellaan. Saahan nähdä kuinka käy. Tässä kodissa on ollut tosi mukava asua ja idässä pysytellään suurella varmuudella jatkossakin. Onhan täällä kaikenlaista huippua, niinkuin vaikka ympäröivät isot puistot, rikkumaton rauha, Cafe Stoan brunssi ja mitä vielä. Yksittäisiä kuvia kaupunkikodista on vilahdellut täällä blogissa silloin tällöin, mutta laitetaanpa tällainen kattava kimara nyt vielä viime metreillä. Keittiötä ei ole tainnut aiemmin koskaan näkyäkään, eikä pihaa. Eikä muuten alakerran pientä meikkivessaakaan. No, tässä nyt joka nurkka.

We are selling our city home and moving on to new adventures. These might just be the last photos of this apartment in the blog.

18 kommenttia :

 1. Kauniisti kuvattu koti,kun taas asunnonvälittäjän sivuilla olevat on suttuisia, pimeitä ja just idän luukkujen näköisiä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kuvakehuista, Rimppalanmutsi. Idän luukut <3

   Poista
 2. Tsemppiä myyntiin, joku mukava projekti saattaa olla nurkan takana odottamassa :) Ihana tuo ryijy-nukkamatto teillä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Piia! Mukava projekti olis kyllä upea juttu :) Ja mattokin kiittää, tuo vanha marokkolainen.

   Poista
 3. Oih my...kaunis näpsäkkä koti ja tosiaan sinun ottamistasi kuvista välittyy se lämpö ja tunnelma, jolla koti myydään =)
  Jäättekö kaupunkiin, onko uutta löydetty tahi muutatteko ihan maalle ?
  Onnea tulevaan!!

  NOPPA

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti NOPPA! Kaupungissa pysytään ja toivottavasti täällä Itä-Helsingin suunnalla. Mutta katotaas ny miten pelinappulat asettuu :)

   Poista
 4. Kaunis kokonaisuus.

  VastaaPoista
 5. Mitä iistimpää, sitä siistimpää! Toivottavasti tärppää ja löydätte uuden mieleisen kodin pian <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyä näin o! :) Juu toivotaan tärppiä ja huikeaa uuttaa himaa.

   Poista
 6. Meilläkin on asunto myynnissä Pirkanmaalla. Toivottavasti kaupat tulee nopeasti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jänniä hommia ovat nämä asuntokaupat. Onnea myyntiin sinnekin!

   Poista
 7. noi tantsut voisin kyllä ostaa sopivaan hintaan, jos niille ei ole enää uudessa kodissa tilaa.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei ole ainkaan vielä myynti mielessä, mutta laitan korvan taa :)

   Poista
 8. Tuota aluetta ammoin Viikissä asuessani kuolasin. Talot olivat ihan uusia silloin. Todella hamuamisen arvoinen asunto. Tekisi melkein itse mieli tuonne :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin kiva alue! Ja on yllättävän lähellä Viikkiä, ihan kainalossa.

   Poista
 9. Ihana asunto! Muistelin, että tekin maalasitte laminaattilattiaa joskus aikoinaan. Muistanko väärin? Olisin vain tiedustellut, että kuinka maalaus on pysynyt, koska itse tässä kovasti tahtoisin tehdä samat temput?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu maalattiin! Tosin on parketti, en tiedä mitä eroa sen maalamisessa on laminaattiin verrattuna. Maali on pysynyt moitteettomasti. Hiottiin parketin lakkapinta rikki ja maalattiin liuotinohenteisella Betoluxilla. Ja annettiin kuivua reilusti kolme viikkoa ennen kalusteiden kantamista paikalleen. Kyllä kannatti, raikasti yläkerran ilmettä huimasti!

   Poista