5.1.2014

Vihmat lautasten alla


Ökyalesta ostamani Marimekon Vihma-lautasliinat pääsivät oitis koeajoon, kun illastimme eilisen tähteitä. Sini-sinisen liinan levitin tabletiksi, se roikkuu vähän pöydän reunan yli. Vihreä-neonkeltainen versio päätyi kahveleitten alle. Jotenkin mun silmääni ny kovin miellyttää tuo saman kuosin kahden eri värityksen yhdistelmä. Ja tummaa, tummaa väriä olla pitää nyt!

I really like the dark hues of these Marimekko "Vihma" napkins I picked up at a bargain sale. The blue and the green work well together, in my opinion.
.

6 kommenttia :

 1. en tosiaankaan halua olla mikään pilkunn... mut kahveli tarkoittaa pelkkää haarukkaa. Gaffel = haarukka på svenska. Hieno kattaus, kyllä tosta kelpais 70-luvun tyyliin syödä lämminta juusto-makkara voileipää. Niitä meillä ainakin silloin syötiin usein iltapalaksi. Isä truuttas vielä Turun sinappia päälle... anja

  VastaaPoista
 2. Mahtavat, muhunkin uppoaa kuin veitsi voihin!

  VastaaPoista
 3. Jännää, kuinka tuo väriyhdistelmä ei ajatuksen tasolla ole yhään houkutteleva mutta kuvasi on tosi kauniit ja harmoniset.

  VastaaPoista
 4. Tuo vihreä-keltainen on mahtava!

  Muuten, olen myös siinä käsityksessä että suomenkielessä kahveli-sanalla tarkoitetaan myös ihan ruokailuvälineitä yleissanana, ei pelkkää haarukkaa. Oli kuitenkin vielä tarkistettava (http://urbaanisanakirja.com/word/kahveli/) ja näinhän se on. Oikeastaan aika mielenkiintoista, kuinka suomennokset elävät omaa elämäänsä, vähän kuin murresanat.

  VastaaPoista
 5. Veitsi väärin päin :) hauskan näköistä!

  VastaaPoista