30.12.2010

Vuosi vihreässä talossa - Tammikuu 2010
Viimevuotiseen tapaan kaivelin kuluneen vuoden valokuvia ja poimin arkistoista julkaisematta jääneitä otoksia nyt julkaistaviksi. (Sekaan on varmasti livahtanut jo jokunen blogissa nähtykin otos, en tahdo tarkkaan muistaa mitkä kuvat olen jo laittanut postaten.) Tältä näytti talossa tammikuussa 2010. Lunta oli silloinkin paljon ja mittari miinuksella. Muistan ihailleeni kauan pihapiirin korkeisiin puihin kasautunutta lunta.

The next twelve posts are about the year past, starting from the winter one year ago. I´ve looked through my photo files and selected some pictures not yet seen here. So here goes, this is what January 2010 looked like.
Talo vanhan pihlajan katveesta katsasteltuna. Pihlaja elelee viimeisiä vuosiaan, viimekesänä siihen ei enää tullut kuin muutamia lehtiä jotka pian alkukesästä kellastuivat.
Siskon (diagnoosisisustusmania.blogspot.com) rintamamiestalo esiteltiin tammikuun Koti ja keittiö -lehdessä. Vastako siitäkin on vuosi? Tammikuussa kopsahti postiluukusta myös Blurbista tilaamani kuvakirja, riehaannuin Blurb-systeemistä aika paljon ja laitoin pian tilaukseen kirjastani paksumman ja kuvarikkaamman version.


6 kommenttia :

 1. hyvää uutta vuotta...kiitos kauniista kuvista ..tunnelmaa ...

  VastaaPoista
 2. Kiitos tunnelmallisista kuvista. Itse vasta talon ostaneena aika tunnelmallisissa fiiliksissä vuoden vaihtumisen aikaan; ei voi kuvitellakaan, minkälainen talo vuoden päästä on ja toisaalta tarkkojakin suunnitelmia, mitä sinne haluaa tehdä. Ihanaa uutta vuotta! :)

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia. U p e a kirja.

  VastaaPoista
 4. Saako tuon sinun kirjasi ostaa jostain??!! Näyttää ihanalta. Tai ainakin mainostaa blogissani jos sitä voi ostaa netin kautta :)

  VastaaPoista
 5. Ihana Outsa!

  Ei ole kaupan sitä, ihan kainosti omassa hyllyssä vain. Mutta kiitos! :)

  VastaaPoista