30.3.2021

Vintage-astiakeräilijän näyttelytilassa tänään


Ruokakomerosta on tullut jatkuvasti muuttuva astianäyttely. Esineet vaihtelevat paikkojaan hyllyillä sen mukaan mitä on kulloinkin käytössä ja mitä kulloinkin lepovuorossa. Nyt komerokomennon saivat esimerkiksi talven yli ruokapöydällä esillä olleet Arabian Valencia -kynttilänjalat. Ne ovat tuo koboltinsinisellä kuvioitu kolmikko kolmanneksi alimmalla hyllyllä. 

Käyttöesineiden seassa on myös muutamia koriste-esineitä, niin kuin Toikan lasilintuja on ylähyllyillä kököttämässä. Siellä ne ovat turvassa 4-vuotiaan näppien ulottumattomissa, mutta samalla näkysällä. Niitä voi tervehtiä aina kun komerossa pyörähtää. Nyt hyllyltä tuijottaa myös mainio Armi Tevan keraaminen Naama (kolmanneksi ylin hylly). Se etsii vielä lopullista paikkaansa talossa ja on väliaikaisesti näytillä ruokakomeronäyttelyssä. 

Keräilijän arkinen näyttelytila. Museo josta voi napata esineitä käyttöön mielensä mukaan milloin vain. Siellä ovat mun rakkaat vintageastia-aarteeni ja kirppislöytöni iloisesti samassa ripustuksessa talouspaprurullien ja kierrätyslootien kanssa.
 

2 kommenttia :

  1. Luulen, että mä hengaisin tämän komeron ovella joka päivä. :) Niin ihana se on!

    VastaaPoista