12.10.2018

Talon rakennus alkaa kuopastaTämäpä ei ole kovin kummoinen kuva, se esittää kuoppaa. Mutta se on kuulkaa yhtäkkiä ihan hirveän merkityksellinen kuoppa. Meidän tontilla on nyt alkanut maanrakennus ja ensi viikolla jo paalutetaan perustusta. Tämä laakea tasapohjainen alue on ensimmäinen ihan oikea konkreettinen teko ja merkki siitä että meille todella tulee talo. Mun on pitänyt käydä jo kahteen kertaan sen äärellä hiljentymässä.

Olen mennyt pari viikkoa aivan tuulispäänä. Talon rakentaminen, maailman innostavin projekti etenee ja minulla ei ole ollut hetkeen yhtään aikaa tänne sitä raportoida! Mutta nyt kiire vähän hellittää ja pääsen takaisin blogisorvin äärelle. Tämän kuvan nappasin tänään tontin pihan puolelta. Tuolle tasaiselle alueelle talo tömähtää yllättävän pian, elementit on ajoitettu saapuvaksi jo noin kuukauden päästä. Nyt asiat alkavat tapahtua liukkaasti, napakasti ajoitetut työvaiheet seuraavat sulavasti toisiaan.

Ollaan tosi tyytyväisiä että otettiin maanrakennustyöt ja perustukset myös talotehtaan kautta, eikä tästä aikataulutuksesta ja koreografian laatimisesta tarvitse stressata nyt itse. Säästetään paukkuja ensi vuoden puolella siintävään sisätilojen pintojen urakoinnin järkkäämiseen ja tahdittamiseen.


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

Blog Design by Get Polished