1.4.2017

Saunasuosikit: TuulikelloTulevan kesän soundtrack: tuulikellon kolketta sekoittuneena puiden huminaan ja lintujen lauluun saunan terassilla. Sisko vouhotti tällaisesta tuulikellosta  ja kun kuulin sen äänen paikanpäällä niin nappasin sitten neljällä eurolla meillekin mökille Ikeareissulta yhden mukaan. Yleensä en ole tuulikellojen kilinästä kovin innostunut, mutta tässä yksilössä on jotenkin tosi tosi rentouttava ääni - enemmänkin semmonen rauhallinen kolke kuin hektinen kilinä. Testailtiin jo mökin mustan saunan terassilla ja hyvin toimii. Niin hyvältä vaikutti ja yhden aurinkoisen kevätpäivän testillä että lisätäänpä tämä samoin tein tuonne mun saunasuosikkeihin. Ja onhan toi vielä kauniskin kivan äänensä lisäksi - sopivan yksinkertaisesti silkkaa bambua ilman mitään turhia koristuksia ja härpäkkeitä.

4 kommenttia :

 1. Mäki katoin että tuo on yksinkertaisen nätti, mutta eipä tullu kuitenkaan hankittua kun viime viikolla ikealla käytiin. Kaunis tuo ylin kuva, täynnä tunnelmaa.

  VastaaPoista
 2. Kuulin jostain, että tuulikello terassilla pitäisi hiiret loitolla, eli kannattaisi jättää sitten koko talvesi helkkymään. En ole itse kokeillut, mutta tuo näyttää sellaiselta, että voisi testata.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haa, tämähän pitää ilman muuta kokeilla! Saunan pukuhuoneessa on vieraillut hiiriä - varsinkin niinä talvina kun olen unohtanut sinne kynttilöitä :O

   Poista