21.1.2017

Arvonta: Haluaisitko designristeilylle Tukholmaan?

Kuva: Tallink Silja

No nyt on kivaa! Sain juuri kutsun lähteä mukaan Tallink Siljan ja Helsinki Design Weekin yhteiselle ”Design Tukholma” –risteilylle 9.-11.2.2017. Risteilyn isäntänä toimii Sami Sykkö ja erikoisesiintyjänä ovat muotoilija Johanna Gullichsen sekä stailisti Anna Pirkola. Tukholmassa on mahdollisuus vierailla Huonekalumessuilla tai osallistua design-aiheiselle kiertoajelulle. Kuulostaa minusta huippukiinnostavalta ja onpa mukavaa lähteä pitkästä aikaa Tukholmaan! Vielä pitäisi osata päättää kumpi houkuttaa enemmän, huonekalumessut vai design-kiertoajelu...


Mutta vielä mukavampaa on se että nyt arvotaan yhteistyössä Tallink Siljan kanssa design-matka myös jollekulle teistä! Arvonnan voittaja saa matkapaketin joka sisältää design-teemaisen risteilyn Helsingistä Tukholmaan Silja Serenadella (A/promenade luokan hytissä) kahdelle hengelle 9.-11.2.2017. Ohjelman lisäksi pakettiin kuuluuvat aamiaiset, Matti Jämsenin suunnitteleman Design-erikoismenu menoiltana sekä meno-paluubussikuljetus ja liput huonekalumessuille tai design-aiheinen kiertoajelu ja paluubussikuljetus laivalle. Aika tosi mukava paketti siis!

Osallistuminen on yksinkertaista: jätä tähän postaukseen kommentti tiistaihin 24.1. mennessä. Pelkkä huikkauskin riittää, mutta jos haluat niin auta muakin päättämään ja kerro kumpaan aktiviteettiin sinä mielummin osallistuisit Tukholmassa, design-kiertoajeluun vai huonekalumessuille. Jätä sähköpostiosoitteesi kommentin mukana, se nopeuttaa voittajan tavoittamista. Jos kommentoit anonyyminä, keksi itsellesi nimimerkki jotta erotut muista nimettömistä.

Nyt vaan tsekkaamaan kalenteria olisiko tuolle designristeilylle siellä tilaa - onnea matkaan ja osallistumaan!