6.11.2016

Koralliset kynttilät ja yhtäkkinen joulufiilis


Mitäs mitäs, miten on mahdollista että jo marraskuun alussa on ihan joulufiilis? Siis sellainen hyvä olo että tekee mieli sytytellä kynttilöitä, lämmitellä glögiä ja tuumailla jouluruokia? Ehkä sen teki tuo kaikkialle satanut lumi. Kaupungilla eilen kävellessä tuntui etten ole ainoa joulu mielessä kulkija, tunnelma oli Helsingin keskustassa yhtäkkiä  kuin keskieurooppalaisessa kaupungissa aatonaattona.

En kovin paljon koskaan koristele joulun alla, mutta kynttilöitä palaa ja kuluu. Päätin että mun tämän joulunalusajan kynttiläväri on tämmönen nudeen vivahtava koralli. Näytti aika äreeltä paketissa, mutta toimii mun sinisävyisissä Valencia-kynttilänjaloissa hirmu hyvin.

Tein StyleRoomiinkin joulupäissäni albumin, jonne kokosin jouluisia kuvia meiltä maalta ja kaupungista menneiltä vuosilta. Käy kattomassa mistä jutuista joulutunnelma meillä yleensä syntyy. Ja StyleRoomissa on meneillään vielä parin päivän ajan myös kiva jouluasetelmakilpailukin. Sinne vain osallistumaan jos plakkarista löytyy kuvia omista jouluisista koristuksista. Tai sitten osallistujien kuvia katselemaan, jos joulutunnelmointia tekee muuten jo mieli harrastaa!

4 kommenttia :

 1. Hassu yhteensattuma :) Mä käytän noita presiis samoja kynttilöitä, siis sama sävy, olohuoneessa http://limonaria.fi/post/1495 Nyt vaan pähkäilen sen kanssa, että miten saisin lisättyä tähän värimaailmaan hieman joulutunnelmaa, kun jotenkin nuo persikan kynttilät tuntuvat hieman kesäisiltä.

  VastaaPoista
 2. Kivan värisiä kynttilöitä:) Ihanaa että siellä on jo lunta!:) meillä täällä Rovaniemellä ei ole lunta vielä ollenkaan!

  VastaaPoista
 3. Kivan värisiä kynttilöitä:) Ihanaa että siellä on jo lunta!:) meillä täällä Rovaniemellä ei ole lunta vielä ollenkaan!

  VastaaPoista
 4. Nuo kynttilät näyttävät tosi raikkailta. Ja vau, nuo Valenciat <3

  VastaaPoista