8.7.2015

Arvonta --- Kettukarkki SHOPKaupallinen yhteistyö: Kettukarkki SHOP


Arvontoja on mukava järjestää ja erityisen mukava sellainen on järkätä yhteistyössä kaverini Mairen pienen puodin kanssa. Kettukarkki-blogin Maire hurahti monikäyttöisiin hamam-pyyhkeisiin ja päätti perustaa niiden ympärille nettikaupan. Pienen Kettukarkki SHOPin valikoimissa on huippujen pyyhkeiden lisäksi muutakin eettisesti ja luonnollisista raaka-aineista valmistettua kodin käyttötavaraa; puuharjoja, nestesaippuoita, keittiötekstiilejä ja siivousaineita. Kaikki luontoystävällisiä ja kierrätettäviä - ja kauniita.

Näissä kuvissa esiintyy Mairen puodin hamam-pyyhe Ranta tummanharmaana. Pienessä koossa se passaa käsipyyhkeeksi, keittiöpyyhkeeksi, leivinliinaksi tai vaikka saunan lauteille. Iso pyyhe toimii hyvin tietenkin pieneen tilaan pakattavana, nopeasti kuivuvana pyyhkeenä, mutta myös vaikka pöytäliinana, retkivilttinä tai huivina - käyttötarkoituksia voi keksiä vaikka kuinka paljon. On muuten mainio lahjaksi annettavakin, tai vaikka mökkivieminen.

Ja nyt siihen arvontaan: voittaja saa valita itselleen kaksi isoa hamam-pyyhettä ja yhden nestesaippuan Kettukarkki SHOPin valikoimista.

Osallistu arvontaan jättämällä tähän postaukseen 19.7. mennessä kommentti jossa kerrot mitkä pyyhkeet ja minkä saippuan valkkaisit jos voittaisit. Pyyhevaihtoehdot näet tuolla, ihanat nestesaippuat tuolla. Valkkaaminen ei olekaan ehkä ihan helppo homma, valikoimaa nimittäin piisaa.

Jätä halutessasi kommentin mukana sähköpostiosoitteesi, se nopeuttaa voittajan tavoittamista arvonnan päätyttyä. Jos kommentoit anonyyminä, keksithän itsellesi nimimerkin jotta erotut muista nimettömistä. Ja sitten vain onnea arvontaan ja pyyhe- ja saippuavalikoimien ääreen tuumimaan!

EDIT: Arvonta on päättynyt, kiitos kaikille osallistuneille!