27.12.2014

Yöpöytäasetelma (ja yksi asia pukin paketista)





Miten se pukki aina tietääkin mistä kamalasti tykkään? Tänä jouluna tiesi tuoda osasen tuota sinikuvioista Arabian Valencia-sarjaa jota pikkuhiljaa keräilen. Paketista kuoriutui järtsyn hieno hedelmäkulho, joka on nyt yöpöydällä ihailtavana. Yöpöydällä on muutama muukin lempiasia; kirppikseltä löytyneet lamppu ja hymytyttöpatsas, Tallinnasta ostettu sitruunaruohon tuoksuinen tuoksukynttilä, Kerttu Nurmisen Nuutajärvelle suunnittelema kaunis lasinen Karkkipurkki ja Gunvor Olin-Grönqvistin keraaminen valkosipuli. Ja sitten on tietenkin kaiken ylle hiljalleen laskeutunutta pölyä, jota en ole saanut aikaiseksi pyyhkiä pois.

A still life on my bedside table. Pretty things from fleamarkets, Arabia Finland and Nuutajärvi. And one christams gift; the blue patterned vintage porcelain bowl is Valencia by Ulla Procope for Arabia.


10 kommenttia :

  1. Ja nuo peilit. Levollisen kaunista.

    VastaaPoista
  2. Todella upea tuo Valencia-kulho! Meni kyllä ihan oikeaan osoitteeseen: rakastavaan kotiin. :) Itsekin keräsin oman blogin puolelle juuri käytettyjen lahjojen listaa, joita itse paketoin joulupaperiin.

    VastaaPoista
  3. Silmäni ovat jääneet kiinni tähän kuvaan ihanista aarteistasi, nammm! Olen aiemminkin ihmetellyt kiikarisilmiäsi, kuinka voitkin löytää näitä tosi aarteita!? Niin ja pukilla taitaa olla kiikarisilmät kotiisi, koska näki että juuri tuo Valencia kolahtaa ja kovaa! Mukavaa loppuvuotta, niin ja olen iloinen, että seuraat instaani, arvostan sisustussilmääsi kovasti! (MUMMIS_HOUSE)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Villis, kommentistasi tuli tosi hyvä mieli :) Ja sun insta-tilisi on i-ha-naa seurattavaa.

      Poista
  4. Hieno lahja! Mukavaa loppu vuotta!

    VastaaPoista
  5. Tiina/Bridgehill
    ihana lipasto ja levollinen tunnelma : )

    Hyvää uutta vuotta!

    VastaaPoista
  6. Kaunista! Mistä olet sängyn hankkinut?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. -anu-, sänky on käytettynä ostettu vanha Ikealainen. Niitä on taas uutenakin kaupan, nimellä Svelvik.

      Poista